Stiri Cupa României Masculin

Topul prestațiilor reușite de autohtoni în etapa a 27-a

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.04.2023

Topul prestațiilor reușite de autohtoni în etapa a 27-a

Toate meciurile etapei cu numărul 27 din Liga Națională s-au consemnat sâmbătă, în data de 1 aprilie. Doar echipele din Top 10 au evoluat în acest weekend, în penultima etapă înaintea startului play-off-ului.

Iată cele mai reușite prestații ale autohtonilor în această rundă:

Mihai Măciucă (FC Argeș)

Trupa din Trivale și-a continuat parcursul perfect în meciurile din Pitești Arena și a trecut cu 85-62 de CSO Voluntari. Măciucă a fost MVP-ul echipei sale în acest meci și a reușit să își egaleze recordul personal de puncte în Liga Națională. Baschetbalistul autohton a terminat cu 22 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă pentru +18 la eficiență.

Emi Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Campioana României a bifat un nou succes în Top 10, la capătul confruntării de pe teren propriu cu CSM Constanța. Cățe și-a continuat evoluțiile excelente din LNBM și a înregistrat 21 de puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri în succesul de pe teren propriu al echipei sale, scor 90-59. La final, Emi a avut +26 la eficiență, la egalitate cu alți doi colegi.

Alex Olah (Rapid București)

Giuleștenii au reușit să întrerupă o serie de patru eșecuri consecutive cu o victorie pe terenul celor de la SCM Timișoara, scor 91-81. Alex Olah a avut o prestație foarte bună la toate capitolele și a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, având +16 la eficiență la finalul confruntării.

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

Dinamo București a fost victima celei mai spectaculoase reveniri din această rundă. Alb-roșii au cedat cu 68-80 pe terenul lui BC CSU Sibiu, după ce au condus la 19 puncte. Moldoveanu a ieșit totuși la rampă în acest joc și a încheiat cu 15 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă pentru 13 unități la eficiență.

Bogdan Țîbîrnă (SCM U Craiova)

SCM U Craiova a cedat la capătul confruntării din deplasare cu CSM Oradea cu scorul de 76-85, dar în ciuda acestui aspect, Bogdan Țîbîrnă a avut cea mai reușită prestație personală din acest sezon. Pivotul oltenilor a încheiat cu 19 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, respectiv un indice al eficienței de +18.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!