Stiri Cupa României Masculin

Trevor Blondin își continuă cariera în Belgia

Trevor Blondin își continuă cariera în Belgia

Trevor Blondin, unul dintre jucătorii Lagunei Sharks București cu peste 10 puncte în medie pe meci în sezonul trecut, s-a transferat în Belgia și va juca pentru Okapi Aalst.

Americanul în vârstă de 27 de ani a ajuns în România la nou-promovata în sezonul precedent, Laguna Sharks București, pentru care a bifat 26 de meciuri în Liga Națională și două în Cupa României. Partidele din campionat le-a încheiat cu medii de 12.9 puncte, 3.9 recuperări, 3.3 pase decisive dar și 2.4 posesii pierdute, fiind liderul bucureștenilor la assist-uri. În Cupă a adunat 13.5 puncte, 4.0 assist-uri și 2.5 recuperări în două jocuri, perioadă în care a pierdut în medie 3 posesii.

Blondin a fost anunțat în cursul zilei de duminică, 16 iulie, la Okapi Aalst, o formație belgiană care s-a regăsit în grupa Elite Silver din BNXT League. Noua echipă a baschetbalistului american a încheiat sezonul la jumătatea lunii mai, după o serie pierdută în fața lui Leuven Bears.

Înaintea experienței din România, Trevor Blondin a jucat la nivel profesionist pentru Korihait Uusikaupunki (Finlanda) și Inter Bratislava (Slovacia).

Laguna Sharks, vechea lui echipă, nu a anunțat până acum vreun transfer pe cale oficială, dar potrivit surselor noastre, Basti Ionescu s-a alăturat clubului din Capitală.

*foto: Facebook Baschet Club Laguna Sharks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!