Stiri Cupa României Masculin

Trevor John este noul jucător al lui ABC Athletic Constanța

Trevor John este noul jucător al lui ABC Athletic Constanța

În cursul acestei dimineți, ABC Athletic Constanța a anunțat cel de-al doilea străin din lotul pentru sezonul 2020-2021. Este vorba de Trevor John, un fundaș american în vârstă de 24 de ani.

John și-a început cariera universitară la Cal Poly Mustangs, unde a petrecut patru ani. În stagiunea 2018-2019, sportivul de 1,91 metri a evoluat pentru Drexel, având medii de 11.9 puncte, 2.5 recuperări și o pasă decisivă.

ABC Athletic Constanța devine prima echipă din afara Statelor Unite ale Americii pentru care va juca baschetbalistul originar din Danville, California. În urma acestui transfer, lotul constănțenilor arată în felul următor: Mario Lazăr, Iulian Orbeanu, Victor Dudaș, Ștefan Gribnic, Christian Chițu, Cristian Mâinea, Daniel Mâinea, Adrian Trandafir, Sergiu Ursu, Siler Schneider și Trevor John.

Așadar, ABC Athletic Constanța va aborda anul competițional 2020-2021 cu zece baschetbaliști autohtoni și doi jucători străini.

*foto: Facebook – ABC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!