Stiri Cupa României Masculin

Trey Freeman: „Trebuie să creștem de la meci la meci”

Trey Freeman: „Trebuie să creștem de la meci la meci”

FC Argeș Basketball a pierdut primul meci oficial din sezonul 2022/2023 în fața propriilor fani, 85-98 cu U-BT Cluj-Napoca în deschiderea etapei cu numărul doi a Ligii Naționale.

Trey Freeman, principalul marcator al partidei (20 de puncte, 5 assist-uri), a spus câteva cuvinte la finalul jocului din Trivale:

„Un meci greu în care ne-am luptat și am fost competitivi, antrenorul a făcut o treabă foarte bună în pregătirea noastră. U-BT a luptat din greu. Trebuie să creștem de la meci la meci, la fiecare antrenament și să rămânem împreună. Mi-a plăcut să văd atâta lume azi. Am avut un sprijin excelent și trebuie să tragem tare în continuare.”

Americanul consideră că etapa liberă de care beneficiază piteștenii o să ajute echipa:

„Cred că este o oportunitate bună pentru a lucra împreună. Putem crește și antrenorul face o treabă bună la antrenamente pentru a ne pregăti pentru jocuri.”

FC Argeș are 0-2 în campionat în acest moment. Următorul joc pentru alb-violeți o să fie tot în Trivale, cu SCM U Craiova.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!