Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „A fost foarte dificil să jucăm trei meciuri în patru zile”

Tudor Costescu: „A fost foarte dificil să jucăm trei meciuri în patru zile”

CS Rapid București a evoluat în această săptămână în Skopje, Macedonia, în preliminariile FIBA Europe Cup. Trupa lui Tudor Costescu a trecut de Rabotnicki Skopje și de Donar Groningen, însă a fost învinsă de Sabah BC și nu a reușit să se califice în grupele principale ale competiției.

Iată ce a declarat antrenorul alb-vișiniilor după cele trei jocuri din Macedonia:

„Turneul de calificare în grupele FIBA Europe Cup a fost o experiență importantă și constructivă pentru noi. Și asta nu neapărat din punct de vedere al jocului de baschet, cât în testarea limitelor noastre ca grup. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru cum au făcut față acestei provocări! A fost foarte dificil să jucăm trei meciuri în patru zile, dar mă bucur că am reușit să găsim resursele să depășim, cel puțin puțin aparent, problemele de lot.

E foarte important că am ajuns să jucăm meciul decisiv în ultima zi, dar, din cauza oboselii și a unei evoluții mai slabe, n-am reușit să câștigăm grupa. Apoi, din cauza unui deficit de 3 puncte în ultimul meci al grupei, am pierdut și calificarea din postura de Lucky Loser. Să jucăm în grupe ar fi fost o mândrie și o bucurie pentru noi. A fost un prim pas în experiența noastră europeană, ne-ar fi plăcut să fie urmat și de alții. Dar nu s-a întâmplat acum, așa că sperăm să se întâmple sezonul viitor!

Acum ne vom concentra doar pe campionat. Înainte de toate, avem de lucru din punct de vedere administrativ și medical pentru refacerea jucătorilor, reintegrarea celor accidentați și completarea lotului. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri pentru sprijin, le-am simțit încurajările chiar și departe de casă!”, a spus Costescu, potrivit paginii oficiale de Facebook a grupării din Giulești.

CS Rapid București va sta în etapa a treia și va reveni pe teren în cadrul rundei a patra, vineri, 13 octombrie, de la ora 19:00, într-un duel cu CSO Voluntari.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Rusinos
    Sa va fie rușine! V-ati bătut joc de suporteri ! Ați făcut niște transferuri de 2 lei! Ați adus un pivot de toată jena ! Aveți doar 4 străini apți și 3 romani ce credeați ca puteți face???

    cu 7 luni în urmă (06.10.2023) Raspunde
  • Ciucâ :

    Ricardo
    De ce sâ i fie ruşine?!câ are 3 jucâtori de bazâ accidentați. Tu sigur nu ai vâzut meciul de ieri dar mâcar te ai uitat peste statistici?!au fost masacrați de arbitrii, 2 jucâtori eliminați ptr 5 faulturi şi 2 cu 4 faulturi. Ştii de unde era un arbitru?!nu cred câ ai avut râbdarea sâ citeşti, era turc, este posibil aşa ceva?!ştie toatâ lumea câ azerii cu turcii sunt frați.ce a fâcut odom ptr rapid anul trecut?!un meci la sibiu şi atât. Stone ia ingropat ın meciul decisiv ptr locul 3 şi poate din cauza asta a fost micsorat bugetul. Stai liniştit costescu face din nou semi finalâ, anul âsta are echipâ nu vedete ca anul trecut.tu comenteazâ despre echipa favoritâ la meciurile din europa, sper câ te tii de promisiune sâ nu te mai uiti la lnbm.
    Te apreciez câ eşti fan al baschetului de copil,liber sâ comentezi ce şi cum vrei, dar ın unele locuri esti cam paralel cu situația scuze. Lauzi ce profesionisti sunt cei de la U cluj câ au gâsit aşa un sponsor mare, ar trebui sâ citeşti ce spunea titiacs acum câteva luni de ce de fapt banca este sponsor.

    cu 7 luni în urmă (07.10.2023)
    • Ricardo:

      Ciucâ
      Nu am vazut nuci unul dintre cele 3 meciuri ale Rapidului!!!! Surpriza! Dar am vazut cum si-au format echipa și nu am fost deloc dar absolut deloc mulțumit, cum nu sunt mai de nici o echipa din LNBM cu câteva excepții, Cluj bineînțeles, Oradea ,dar acolo lipsește pivotul , Constanța și cam atât. Sibiul poate dar acolo la fel stau în 4 jucători străini! Nu poți sa câștigi un turneu de calificare cu Bilinovac, Fitspatrick jucători absolut depășiți de nivelul jocului prestat de americanii azerilor. În plus ca să nunne luam de jucători ca eu au o mai mica vina, cum sa stai în 4 străini tot turneul de calificare??????

      cu 7 luni în urmă (07.10.2023)
    Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    S au luptat ca niste lei
    Păcat că nu producem jucători autohtoni de valoare sau macar sa jucam cu ai noștri. Hiba asta a importului de americani în baschet și brazilieni in fotbal este un clișeu nociv

    cu 7 luni în urmă (14.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!