Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu a prefațat confruntarea cu CSA Steaua

Tudor Costescu a prefațat confruntarea cu CSA Steaua

Tudor Costescu, antrenorul celor de la CS Dinamo Știința, a prefațat confruntarea cu marea rivală, CSA Steaua București.

Tehnicianul a dorit să sublinieze rivalitatea istorică dintre cele două echipe și speră ca acest fapt să ii motiveze și pe jucătorii săi să trateze partida ca pe un adevărat derby al baschetului românesc, chiar dacă ambele echipe sunt într-o luptă pentru recâștigarea identității. 

Avem o motivație suplimentară în meciul cu Steaua, având în vedere rivalitatea istorică a celor 2 echipe. Noi suntem într-un proces de recâștigare a identității echipei de baschet din cadrul clubului, acest proces fiind unul lung, însă până în acest moment se pare că suntem pe drumul cel bun, privind spre obiectivele atinse anul trecut și evoluțiile de anul acesta. Mă aștept ca toți jucătorii, impulsionați pe de o parte de rezultatele recente și pe de altă parte de numele adversarului, să se mobilizeze exemplar. Va fi un joc între cele mai titrate echipe din baschetul românesc, Dinamo conducând în clasamentul titlurilor obținute. Va fi un meci cel puțin la fel de dificil precum cel împotriva Craiovei, Steaua vine și ea cu un moral bun, cu o victorie în ultima partidă împotriva unei echipe grele. Meciul e deschis oricărui rezultat, ei având avantajul faptului că joaca acasă, dar sigur că noi suntem gata să lăsam urme pe teren și îmi doresc să câștigăm.

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!