Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Aș fi vrut să reprogramăm acest meci”

Tudor Costescu: „Aș fi vrut să reprogramăm acest meci”

Rapid București a reușit să treacă de CSM Corona Brașov într-o rotație scurtă în prima etapă a campionatului, meciul din Capitală terminându-se cu 75 la 68. Giuleștenii au avut trei absențe importante pentru debutul Ligii Naționale.

Tudor Costescu a spus la finalul jocului, pentru paginile de social media ale clubului Rapid, faptul că ar fi vrut reprogramarea jocului având în vedere problemele medicale din lotul echipei sale:

„Ne așteptam la un debut greu de campionat. Nu ascund faptul că n-am fi vrut să disputăm acest meci. Aș fi vrut să reprogramăm acest meci, însă, din păcate nu a fost posibil și am evoluat așa cum ați văzut, într-o rotație îngrozitor de scurtă, dar cu niște jucători de care sunt foarte mândru. Bineînțeles și datorită rezultatului, dar în mod special datorită modului în care s-au dăruit pe teren și cum au reușit să lupte.”

Întrebat dacă pentru următorul joc vor exista reveniri, antrenorul a răspuns:

„Încă nu știm (n.r. dacă vor avea mai mulți jucători la următorul meci). Trei jucători din rotația principală ne-au lipsit. Unul dintre ei, Gilbert, sigur va lipsi și în perioada următoare datorită fracturii de la mână. Petrilevicius are Covid de o săptămână și sperăm să-l putem reintegra în colectiv. Îl așteptăm și pe Badiu, cu niște soluții din partea specialiștilor pentru leziunea la genunchi pe care a suferit-o din nou.”

Rapid va avea o deplasare la Cluj-Napoca, în fieful lui U-BT, pe 28 septembrie de la ora 18.00. Meciul va fi în direct pe Digisport, Prima Sport, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!