Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Au alergat mult după noi și, până la urmă, acest lucru s-a simțit”

Tudor Costescu: „Au alergat mult după noi și, până la urmă, acest lucru s-a simțit”

Dinamo Știința București a reușit o victorie importantă pe terenul celor de la SCM Timișoara, scor 91-87, în etapa a patra din LNBM – Grupa Roșie.

Alb-roșii au avut un avantaj de 16 puncte, dar în sfertul patru bănățenii au reușit chiar să revină pe tabelă și să conducă. Însă dinamoviștii au reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 91-87.

La finalul partidei, Tudor Costescu s-a arătat mulțumit de faptul că a reușit să câștige o partidă dificilă, în deplasare:

„Se pare că anul acesta aveam un match-up potrivit cu echipa din Timișoara, pentru că avem a treia victorie, iată. Deși o victorie destul de greu obținută. Până la urmă e normal. Timișoara în prima parte a campionatului a fost o echipă redutabilă acasă și nu ne așteptam să fie un meci ușor. Mă bucur că până la final am reușit să controlăm jocul, deși am pierdut un avantaj destul de mare de cred că 16 puncte în sfertul trei și am avut o lungă perioadă de lipsă de inspirație și intensitate, permițându-le să vină aproape. E meritul lor până la urmă, au avut un ritm bun în acea perioadă și chiar au preluat conducerea. Dar până la final am reușit să gestionăm bine scorul și timpul. A fost important că am reușit să facem două stopuri, să ne apărăm în așa fel încât să nu primim coșuri și au venit punctele ulterior în atac. Ei au alergat mult după noi și, până la urmă, acest lucru s-a simțit. Au avut și momentul de cădere pe care l-am avut noi la un moment dat în sfertul trei și probabil și asta a fost important. Noi suntem într-o situație neplăcută din cauza accidentărilor, ne lipsesc doi jucători de perimetru și suntem nevoiți să improvizăm”, a spus antrenorul lui Dinamo.

După acest meci, Dinamo Știința a ajuns la 7 victorii și 11 înfrângeri iar etapa viitoare va juca împotriva celor de la Steaua București.

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii