Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu, după duelul cu CSO Voluntari: „E importantă victoria în fața lor”

Tudor Costescu, după duelul cu CSO Voluntari: „E importantă victoria în fața lor”

CS Rapid București a reușit să se impună la capătul unei reprize de overtime pe teren propriu, vineri seara (13.10), în fața lui CSO Voluntari. Scorul final a fost 89-83, după ce giuleștenii au irosit un avantaj de 22 de puncte pe parcursul întâlnirii.

Tudor Costescu a oferit câteva declarații după meci pentru paginile de social media ale Rapidului și a scos în evidență o posibilă cauză pentru care echipa sa a căzut în sfertul patru:

„Aș prefera să nu ajungem aici (n.r. să câștige cu mari emoții). Am avut un meci pe care, cred eu, l-am controlat timp de 35 de minute. În 10 minute din sfertul patru probabil că oboseala și lipsa de rotație și-au spus cuvântul, dar mă bucur că în prelungiri am reușit să compensăm și să fim atenți în momentele cele mai importante.

În formula noastră actuală orice victorie e importantă. Voluntari e o echipă puternică, cu pretenții, cu jucători și cu o organizație de valoare, care evident își dorește o clasare cât mai bună. E importantă victoria în fața lor, dar m-aș fi bucurat la fel pentru victoria în fața oricărui adversar.”

Rapid a trecut la 2-1 în Conferința A după acest rezultat și a trimis-o pe CSO Voluntari la 2-2. Giuleștenii vor juca în etapa a cincea la Timișoara, iar pentru fosta vicecampioană urmează o rundă liberă.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!