Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: "E unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre"

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2013

BC Timişoara s-a calificat în turul următor al Cupei României după un retur plin de emoţii cu cei de la Steaua Bucureşti. Deşi au pierdut primul meci în faţa propriilor suporteri din acest sezon, bănăţenii merg mai departe graţie avantajului de nouă puncte obţinut în meciul din Capitală. La sfarşitul partidei, antrenorul gazdelor, Tudor Costescu, a declarat:

"Cred că singurul lucru bun din seara asta e faptul ca ne-am calificat şi nu stiu dacă reuşim să găsim trei minute bune în total în acest meci în care am reuşit să jucăm baschet la aşteptările mele. Am întâlnit un adversar complet schimbat faţă de meciul de la Bucureşti, extrem de motivat şi decis să se califice. Ştiam că n-o să fie uşor, din păcate din prima secundă am avut în cap avatanjul celor nouă puncte din tur şi asta era să ne coste."

A fost doar echipa Stelei atât de schimbată sau Timişoara nu a fost cea care v-aţi aşteptat să fie?

Ambele lucruri sunt valabile. Au avut un joc tactic mai elaborat, Stănescu a fost foarte precis astăzi. Au jucat mai bine decât la Bucureşti, ştiam că acest lucru se va întampla. Pe de altă parte, noi am fost foarte departe de ceea ce aştept şi de ceea ce am jucat până acum. Cred că e unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre din foarte multe puncte de vedere şi urmează analiza. E foarte bine că ne-am calificat şi că n-am cazut şi mai jos decât acele minus 10 puncte. Din păcate în multe momente am arătat lacune mari care până acum nu au apărut. E bine totuşi că s-au întâmplat chiar acum şi că ne-am calificat, însa până la primul meci din campionat nu mai e mult timp.

În ce masură au fost decisive eliminările lui Stanescu şi Nyakundi?

Nu ştiu în ce masură, noi oricum venisem aproape de Steaua şi cu cei doi în teren. Sigur că în ultimele două minute am reuşit patru recuperări ofensive care au contat foarte mult în economia jocului. Deşi am avut o echipă mai scundă, am reuşit şi situaţii de contraatac. Poate că în atacul poziţional n-am mai fost atât de eficienţi. Per total, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu ei în teren.

*sursă foto: www.sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!