Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Evoluția noastră a fost una care ne-a îndreptățit să câștigăm”

Tudor Costescu: „Evoluția noastră a fost una care ne-a îndreptățit să câștigăm”

CS Rapid București a obținut vineri, 23 decembrie, o victorie foarte importantă în deplasare, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Trupa antrenată de Tudor Costescu a reușit să șteargă impresia lăsată în confruntarea cu CSM Ploiești și să facă un joc foarte bun, câștigând cu 88 la 83 în fața campioanei en-titre.

Iată ce a declarat, la final, antrenorul principal al bucureștenilor:

Într-adevăr, ne bucură foarte mult victoria, a venit într-un moment destul de dificil pentru noi, după ultimul meci din campionat. Mă bucură că am și arătat intensitate și calitate în jocul de azi. Cred că am întâlnit o echipă obosită și care are și ea problemele ei. Și noi le avem pe ale noastre. În mod evident, nu a fost cea mai bună formulă a lor, din punct de vedere al jocului prestat și al roster-ului dar și noi am avut asemenea probleme. Cred că diferența a fost făcută de intensitate și de câteva decizii inspirate în atac.

Întrebat cât de important este acest succes, mai ales pentru jucători, Costescu a spus următoarele:

Se dovedește după reacția jucătorilor că a contat această victorie, mai ales datorită faptului, și subliniez, că am avut un meci extrem de nereușit la Ploiești. Am reușit să ne remontăm și cred că ne ajută această victorie și din punct de vedere psihic. Cred că evoluția noastră a fost una care ne-a îndreptățit să câștigăm la final.

La final, tehnicianul lui Rapid a vorbit și despre echilibrul din actuala ediție de campionat:

Într-adevăr, e o formulă de campionat care dovedește echilibru. E un campionat solicitant și iată că multe echipe au momente de colaps. Cum am avut și noi. Sper că pentru noi meciul acesta să dea semnalul revenirii și să creștem în formă. M-aș bucura ca și adversarii noștri de astăzi să își mențină forma bună și pentru cupele europene, cât și pentru campionat.

CS Rapid București revine pe teren miercuri, 28 decembrie, când primește vizita lui CSM Târgu Jiu.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!