Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: "Mi se pare inadmisibil și rușinos ce se întâmplă cu antrenamentele și meciurile noastre"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.11.2012

BCM U Pitești a învins BC Timba Timișoara cu scorul de 84-55, într-un meci contând pentru etapa a noua a Ligii Naționale de baschet masculin.

La finalul întâlnirii, Tudor Costescu, antrenorul echipei piteștene și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu condițiile în care echipa își desfășoară acivitățile.

Mi se pare inadmisibil și rușinos ce se întâmplă cu antrenamentele și meciurile noastre. Eu nu vreau să intru în discuții la nivel politic și administrativ. Eu nu știu cauzele, chiar nu mă interesează, nu este treaba mea, însă eu știu că jucătorii, la finalul antrenamentului au încheieturile mâinilor, parcă le-au scos din zăpadă. Este rușinos, iar dacă această situație continuă eu prefer să nu ne mai antrenăm, mergem la bazin, la sala de forță. Nu se poate așa ceva, nu se poate, eu să încep meciul în geacă. La antrenament este ca afară, e o peșteră cu lumină și parchet. Dacă vrem să reprezentăm clubul și orașul în condiții normale, nu trebuie să ni se ofere condiții extraordinare, minimul necesar, asta înseamnă temperatură decentă în sală, apă caldă și lumină, atâta cerem. Nu se poate așa ceva, încep să cred că e bătaie de joc. Nu vreau să vă reproduc vorbele jucătorilor, nu la adresa mea. Este ceva peste putință de înțelegere, cu asemenea sprijin pentru sport să nu se găsească înțelegere, nu știu, să aducă calorifere electrice, să dea drumul la căldură, orice, dar să fie în sală condiții aproapiate de normalitate. Ce se întâmplă acum, efectiv o simt ca o bătaie de joc. Nu obișnuiesc să mă plâng, nu e problema mea, dar asta ne atinge în mod direct.

Este rușinos și un lucru prin care nu ne putem proteja investițiile. Este rușinos și aceste este mesajul pe care vreau să îl transmit. Nu știu ce orgolii personale sunt, ce probleme administrative, financiare sunt. Suferim cu toții, nu se poate așa ceva. Efectiv sunt depășit de problemă. Dacă ar fi problema mea, aș face tot ce îmi stă în putință ca să rezolv problema. Nu e în mâinile mele și nu știu cui îi aparține vina. 

Marți, 27 noiembrie, BCM U Pitești va disputa pe terenul celor de la Paris Levallois, al patrulea meci din grupele FIBA EuroChallenge.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!