Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Nu suntem îndreptățiți să sperăm la o evoluție foarte bună”

Tudor Costescu: „Nu suntem îndreptățiți să sperăm la o evoluție foarte bună”

În această seară, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, U-Banca Transilvania primește vizita lui CS Rapid București, într-un meci din cadrul etapei a 16-a, jucat în devans.

Niciuna dintre cele două formații nu parcurge cea mai bună perioadă: gazdele au pierdut miercuri, în EuroCup, duelul cu Ulm, iar oaspeții au fost învinși în runda a 11-a de CSM Ploiești, la o diferență de 31 de puncte: 92-61.

„O evoluție de care nu suntem mândri deloc și care ne-a costat foarte tare și în ceea ce privește rezultatul, în primă fază, dar și din punct de vedere psihologic. Nu e ușor să digeri o înfrângere la 30 de puncte și, mai ales, după un joc slab al nostru”, a declarat Tudor Costescu pentru pagina de Facebook a alb-vișiniilor, în legătură cu disputa de la Ploiești.

De asemenea, tehnicianul lui Rapid a vorbit și despre confruntarea cu U-BT:

Nu cred că e ușor să am un pronostic. Am avut o evoluție bună în primul meci împotriva lor dar, având în vedere momentul în care ne aflăm astăzi, nu suntem îndreptățiți să sperăm la o evoluție foarte bună. Sigur că e datoria noastră să încercăm și vom da totul pe teren. Trebuie să ne redresăm, trebuie să trecem peste momentul acesta mai puțin fericit și peste evoluțiile mai slabe și să ne revenim la forma de la începutul campionatului. Cred că, în condițiile în care ne vom mobiliza și vom fi sănătoși, vom putea chiar să încercăm să câștigăm.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 1 și Digi Sport 2, dar și pe FRB TV, începând cu ora 17:00.

*foto: Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!