Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu și Tyler Stone, declarații după derby-ul conferinței A

Tudor Costescu și Tyler Stone, declarații după derby-ul conferinței A

Etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat cu derby-ul dintre CS Rapid București și U-BT Cluj-Napoca. După un meci echilibrat, în care gazdele au condus mai mult, oaspeții au revenit și au reușit să câștige cu un coș înscris de Stefan Bircevic în ultima secundă: 79-77.

Iată ce a declarat Tudor Costescu, antrenorul principal al alb-vișiniilor, după înfrângerea la limită cu U-BT:

Din păcate, diferența a fost făcută la final de o recuperare ofensivă, de fapt de o atingere a mingii. Cred eu că a fost un meci decent din partea noastră. Sigur că am fi putut juca mai bine dar, oricum, vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și pentru modul în care au evoluat astăzi. Am avut absenți, dar nu mai comentăm. Aceasta e situația. Cred că și în formula aceasta am reușit să dezvoltăm un joc corect. Mi-aș fi dorit foarte mult să câștigăm, am avut șansa noastră dar, evident, că experiența lor și atenția în momentele decisive au făcut diferența. Atmosfera a fost foarte plăcută. Cred că băieților le place, cred că au și răsplătit publicul cu această evoluție. Din păcate, ne-a lipsit victoria dar eu cred că în asemenea meciuri ne călim și vor veni victoriile și împotriva adversarilor de asemenea calibru.

De asemenea, Tyler Stone, autor a 28 de puncte, a vorbit și el despre eșecul în fața campioanei României:

A fost un meci echilibrat. Nu ne place să pierdem așa dar avem o fundație pe care putem construi. Nu am avut la dispoziție lotul complet, DJ a lipsit. Ne vom întâlni din nou, asta e ce pot spune. Ei sunt o echipă bună, o echipă de top. Execută sistemul aproape perfect. A fost un meci bun. A fost echilibrat la final și ei au fost mai atenți, reușind să marcheze după o recuperare ofensivă. Dar în continuare cred că avem o echipă foarte bună, foarte talentată. Într-adevăr, eu am jucat bine dar nu a fost de-ajuns astăzi. Doare când dai totul și pierzi în ultima secundă. Dar am încredere în echipă, cred că băieții au jucat bine astăzi și trebuie să devenim mai buni zi de zi. Atmosfera mi-a plăcut foarte mult. Îmi doresc ca fiecare joc de pe teren propriu să fie așa. Cu siguranță a contat aportul lor în momentele mai grele, am avut mai multă energie. Așa că le mulțumesc fanilor și îi invit să continue să ne încurajeze.

În urma acestui rezultat, CS Rapid București ajunge la un bilanț de 5-1 și se află pe locul al treilea în conferința A.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!