Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Sperăm să depășim aceste momente mai puțin fericite”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.10.2021

Tudor Costescu: „Sperăm să depășim aceste momente mai puțin fericite”

FC Argeș Basketball are un start superb de sezon în Liga Națională. Piteștenii au trei victorii din tot atâtea partide. Trupa din Trivale are în față în această etapă o altă echipă cu victorii pe linie - pe CSM Ploiești. Meciul se va juca pe terenul prahovenilor.

Tehnicianul lui FC Argeș a prefațat disputa cu ploieștenii într-un interviu pentru pagina de Facebook a echipei piteștene.

„Suntem în fața celei de-a treia deplasări din primele patru etape. Ne așteaptă o confruntare dificilă, cu o echipă nou promovată, cu un start foarte bun de campionat și rezultate bune.”

Costescu a vorbit și despre absențele cauzate de accidentări, după ce la ultima conferință de presă a vorbit și despre procesul de revenire al lui Ilari Seppala.

„Ne aflăm, în continuare, în fața unor probleme medicale cărora nu le mai putem da de cap în niciun fel și continuăm să nu ne putem pregăti în formulă completă sau să participăm la meciuri în formulă completă. Depunem eforturi mari să reușim să găsim soluții pentru a acoperi absențele cauzate de problemele medicale și, din păcate, această pregătire discontinuă a jucătorilor și a echipei, în ansamblu, ne costă forma sportivă. Sperăm să depășim aceste momente mai puțin fericite și să fim maxim de concentrați și determinați la ora meciului.”

Partida dintre FC Argeș și CSM Ploiești va avea loc astăzi (16 octombrie) și va începe la ora 18:00.

*foto: Gabi Pintilei/Facebook-FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    FC Arges pitesti o echipa care a batut Sibiul sezonul trecut in playoff a batut si surpriza sezonului trecut , Voluntari
    Arges a pastrat core-ul echipei aducandu-ldecat pe Thornton , Seppala si pe Gavrila , deci chimia intre jucatori este neschimbata . Mihai Maciuca este un jucator cu potential , foarte bun au echipa buna Pitestiul cred ca mai buna ca a ploiestiului , deci cred ca ei o sa castige

    cu 2 ani în urmă (16.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!