Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Suntem departe de a fi o echipă matură și sudată”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
27.10.2018

tudor costescu dinamo u bt

Dinamo Știința a pierdut duelul de pe teren propriu, scor 85-96, în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca, în etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin, urna valorică A.

Antrenorul lui Dinamo, Tudor Costescu, recunoaște că echipa sa mai are mult de lucrat:

„Din păcate nu reușim să ne îmbunătățim apărarea și asta mă nemulțumește foarte tare. Primim mereu peste 90 de puncte. Astăzi am avut din nou șansa noastră, ca și în celelalte meciuri, dar suntem departe de a fi o echipă matură și sudată și deciziile în momentele cheie ne costă. Lipsa de viziune în anumite momente nu ne permite să îi oprim pe ei din a marca sau să marcăm noi când trebuie. Vorbim de aruncări grăbite, de atacuri în care nu am aruncat, turnovers stupide pe care am putut să le facem în momentele importante. Sigur, modul în care ne-am alcătuit echipa ne face să fim în acest moment la punctul în care ar fi trebuit să fim la începutul primei etape din punct de vedere al formei sportive”, a spus Costescu, la o conferință de presă.

Tot antrenorul lui Dinamo a comentat și parcursul următor destul de dificil al echipei sale:

„Avem trei meciuri în deplasare în perioada următoare. Meciul cu Timișoara de acasă, fiindcă este sala ocupată, am făcut rocada și se va juca în deplasare. Steaua, o echipă cu două victorii fără înfrângere, Piteștiul a reușit să treacă peste perioada nefastă și a câștigat acasă. Noi nu suntem în cea mai bună poziție astăzi, dar ăsta ne e serviciul, trebuie să schimbăm aceste lucruri. Avem câteva lucruri pe care nu reușim să le îmbunătățim, dar eu zic că o să o scoatem la capăt.”

Dinamo Știința a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin, din tot atâtea meciuri.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!