Stiri Cupa României Masculin

Tudor Fometescu va începe al 7-lea sezon al carierei alături de FC Argeș Basketball

Tudor Fometescu va începe al 7-lea sezon al carierei alături de FC Argeș Basketball

Încă un baschetbalist care a evoluat la FC Argeș Basketball în stagiunea 2022-2023 va rămâne în alb-violet. Piteștenii au anunțat că Tudor Fometescu va juca încă un sezon la formația ce a terminat sezonul precedent pe poziția a șaptea.

În vârstă de 24 de ani, Fometescu a debutat în Liga Națională acum șase ani, în 2017. Baschetbalistul de 1.90 metri a petrecut cinci sezoane la CSM Oradea, câștigând două titluri de campion național.

În 2022, Fometescu a decis să își continue cariera la FC Argeș Basketball, unde a avut medii de 5.0 puncte, 2.9 recuperări și 1.5 pase decisive. Jucătorul autohton a avut procentaje de 41.2% din interiorul semicercului, 28.7% de la distanță și 74.2% de la linia de libere.

După încheierea stagiunii 2022-2023, FC Argeș Basketball s-a despărțit de Milan Mitrovic, antrenorul care a condus gruparea piteșteană vreme de un an și l-a adus în schimb pe Nebojsa Vidic.

De asemenea, alb-violeții au anunțat transferul lui Christian Chițu și continuarea colaborării cu Alin Andrieș.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!