Stiri Cupa României Masculin

Tudor Gîrbea trece la Rapid București

Tudor Gîrbea trece la Rapid București

Rapid București a anunțat transferul lui Tudor Gîrbea, baschetbalistul evoluând în 2021/2022 la rivala CSA Steaua București.

Gîrbea a bifat al 5-lea sezon la seniori, alături de CSA Steaua având medii de 4.6 puncte, 3.3 recuperări și 0.5 intercepții în 30 de apariții în LNBM. Românul a avut cel mai bun sezon din carieră, în campionat, în privința procentajelor la aruncările de două puncte, 64.4%.

Pe lângă aparițiile din Liga Națională, Gîrbea a prins două meciuri cu Steaua și în Cupa României, cu 5.5 puncte, 2.5 recuperări și 1.0 pase decisive în medie în cele peste 22 de minute pe parchet.

În vârstă de 23 de ani, jucătorul de pe poziția 4 o să bifeze al patrulea club din carieră în LNBM, după ce a jucat în trecut și la BC Mureș Târgu Mureș, respectiv CSO Voluntari.

Rapidul a anunțat până acum în mod oficial transferurile lui Alex Olah și Marcu Badiu, precum și semnarea unui angajament cu Tudor Costescu pe post de antrenor principal.

*foto: Facebook Steaua București

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Dinamo - Rapid
    Au acoperit foarte bine posturile de jucători autohtoni, cu un plus pentru Dinamo. Dinamo cu Moldoveanu, Mandache, Uță și Vîrna chiar arată foarte bine iar Rapid cu Luca Vasile, Badiu, Gîrbea și Olah, mi se par peste ce au cei de la Pitești, Sibiu, Craiova. Mai este Watson, care cred că va ajunge la Pitești sau Craiova, o variantă ar putea fi și Constanta.

    cu 1 an în urmă (20.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!