Stiri Cupa României Masculin

Tudor Manciu va face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu

Tudor Manciu va face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu

Tudor Manciu va face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu.

Clubul gorjean a făcut anunțul prin intermediul site-ului oficial. 

Baschetbalistul în vârstă de 17, ce evoluează pe pozițiile 4-5 a debutat sezonul precedent în LNBM. Tânărul baschetbalist a intrat pe teren pentru 1:32 minute în partida cu CSM Mediaș și a reușit să culeagă o recuperare defensivă. 

Referitor la colaborarea cu clubul gorjean, Manciu a declarat: 

Pentru mine această colaborare reprezintă o șansă foarte mare pentru cariera mea, o poartă ce mă conduce spre viitor, spre un drum bun în care îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri în ceea ce privește acest sport minunat, îndrăgit foarte mult de mine încă de la o vârstă fragedă.

În afară de jucătorii străini Kevin Allen,  Jake Spurgeon, Darien McClain și Revaz Rogava, Claudiu Alionescu mai dispune de aportul următorilor autohtoni: Alex Berca, Alin Borșa, Camil Berculescu, Andrei Gheorghe, Remus Răceanu, Răzvan Bratoloveanu, Răzvan Pavel, Mihai Bădiță și Tudor Manciu. 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!