Stiri Cupa României Masculin

Turneul 6 al LNBM debutează la Oradea

Turneul 6 al LNBM debutează la Oradea

În perioada 20-21 ianuarie, Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui un nou turneu de LNBM. Astfel, pe lângă echipa gazdă, SCM Timișoara, SCM Craiova și CS Dinamo București se vor deplasa în orașul de pe Crișul Repede. 

Program

Miercuri - 20 ianuarie 2021

SCM U Craiova vs SCM Timișoara – ora 16:00, FRB TV

Dinamo București vs CSM CSU Oradea – ora 19:00, FRB TV

Joi - 21 ianuarie 2021 
SCM Timișoara vs Dinamo București – ora 16:00, FRB TV 

CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova – ora 19:00, FRB TV

Gazda turneului, CSM Oradea, vine după două victorii lejere în compania lui CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc. Stephen Holt, jucător care se află la primul contact cu baschetul românesc, este cel mai bun marcator al echipei antrenate de Cristian Achim cu o medie de 14,1 puncte pe meci. De asemenea, Holt este și cel mai utilizat jucător al bihorenilor, sportivul american are o medie de 26,14 minute pe meci. 

Asemenea lui CSM Oradea, SCM Timișoara, a terminat ultimul turneu cu victorii în fața lui CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc. Formația antrenată de Dragan Petricevic se luptă cu o serie de accidentări și nu va putea conta în cadrul turneului din Arena Antonio Alexe pe Nikola Gajic, Laszlo Lazăr și Lewis Stallworth. 

SCM Craiova a jucat turneul precedent la Cluj-Napoca. Echipa antrenată de Aco Todorov a prestat un baschet mai bun decât cel pe care l-a arătat în cadrul turneului de la Craiova. Oltenii au câștigat fără emoții partida cu Steaua și au dat mari bătăi de cap lui U-BT Cluj-Napoca, singura echipă din LNBM care nu a cunoscut înfrângerea până în acest moment. 

CS Dinamo București a avut o prestație similară cu cea a craiovenilor în cadrul celor două partide din BTarena. Isaiah Armwood este un câștig pentru formația din Capitală, atleticul pivot este unul dintre cei mai eficienți și spectaculoși jucători ai LNBM cu medii statistice de 15,1 puncte, 8,0 recuperări, 2,2 pase decisive, 1,6 intercepții și 1 capac pentru un indice la eficiență de 20,3 unități, indice ce îl plasează pe locul 3 în topul celor mai prolifici jucători din această stagiune. 

Pe lângă deja clasicele transmisiuni în direct de pe FRB TV, clubul bihorean a anunțat faptul că va oferi fanilor o transmie filmată cu patru camere, comentariu și reluări

*facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!