Stiri Cupa României Masculin

Turneul final de promovare din Liga I va fi organizat la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.05.2016

Turneul final de promovare al Ligii I se va desfășura în Sala Olimpia din Ploiești în perioada 27-29 mai, iar gazdă va fi Clubul Sportiv Muncinipal din localitate. Cele patru echipe care se luptă pentru cele două locuri care duc în Liga Națională de Baschet Masculin sunt pe lângă echipa gazdă, Municipal Olimpic Baia Mare, CS Politehnica Iași și BC Timba Timișoara.

Programul turneului final de promovare arată astfel:

Etapa 1 -27.05.2016

CSM Ploiești – BC Timba Timișoara
Municipal Olimpic Baia Mare – CS Politehnica Iași

Etapa 2 – 28.05.2016

CS Politehnica Iași – CSM Ploiești
BC Timba Timișoara - Municipal Olimpic Baia Mare

Etapa 3 – 29.05.2016

CSM Ploiești - Municipal Olimpic Baia Mare
CS Politehnica Iași – BC Timba Timișoara

*Orele de disputare a partidelor urmează să fie stabilite.

În faza semifinală, CSM Ploiești a avut cel mai bun bilanț cu 8 victorii și 2 înfrângeri. CS Politehnica Iași și Municipal Olimpic Baia Mare au încheiat fiecare cu 6 victorii și 4 înfrângeri, iar BC Timba Timișoara a înregistrat 5 victorii și tot atâtea înfrângeri.

foto:csmploiesti.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Cine promoveaza ?
    CSM Ploiesti sigur. Dar care este cea de a 2 a echipa ?
    Olimpic Baia Mare nu poate beneficia de o finantare corespunzatoare atata timp cat echipe cu rezultate europene extraordinare sunt in pragul desfiintarii, ma refer la echipele de handbal. Timpa Timisoara ar fi a 2 a echipa in prima liga in conditiile in care BCM Timisoara, cu o finantare precara, a rezistat doar printr-o mare sansa, distrugerea Energiei. Cat despe Politehnica Iasi....doar suporterii Vlad Popovici si americanul Jones isi doresc promovarea. Restul prefera mediocritatea si caldura ligii I

    cu 7 ani în urmă (17.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!