Stiri Cupa României Masculin

U-Banca Transilvania câștigă și a doua dispută cu Phoenix Galați

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2015

U-Banca Transilvania nu a întâmpinat probleme nici în returul cu Phoenix Galați. Gruparea antrenată de Marcel Țenter a depășit formația dunăreană cu scorul de 69-56.

Echipele de start

U-Banca Transilvania: Muhamed Pasalic, Kyndall Dykes, Tudor Jucan, Karamo Jawara, Cătălin Baciu
Phoenix Galați: Jay Threatt, Milos Bojovic, Andrei Petică, Alin Borșa, Yaroslav Lemyk

Prima posesie aparține gazdelor, care inaugurează tabela printr-un coș de trei puncte semnat de Tudor Jucan. Galațiul răspunde prin Andrei Petică, confruntarea având câteva minute strânse. Clujenii dictează ritmul, dar suferă la finalizare. Kyndall Dykez izbutește o intercepție și scapă singur cu panoul, astfel că slam dunk-ul reprezintă doar o formalitate pentru jucătorul american, 11-4. Deși Phoenix își revine,  sfertul își pierde din ritm, tabela indicând 23-14 de partea amfitrionilor.
Radu Vîrnă se lupta admirabil în spațiul de trei secunde și aduce întâiul coș al sfertului secund. Același Vîrnă fură mingea adversarului și își trece în cont alte două puncte, 23-18. U-BT marchează abia după trei minute, prin Kyndall Dykes, 26-18. Numărul 00 din garnitura ardeleană apare adesea la finalizare, iar ecartul crește la 16 lungimi, 34-18. Din acel moment, U-BT și-a impus definitiv ritmul, izbutind o victorie.

Kyndall Dykes a încheiat partida cu 15 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Muhamed Pasalic a contribuit prin 9 puncte, 5 assist-uri și 3 recuperări, în timp ce Tudor Jucan și Cătălin Baciu au pus pe talebă câte 8 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Milos Bojovic a totalizat 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Yaroslav Lemyk a ieșit în evidență prin 10 puncte, 6 recuperări și un assist.

 

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    :(
    Sper ca FRB sa aiba inspiratia ca la extragerea pentru turul 2 sa nu permita situatia in care cele 2 lucky loosers sa joace intre ele. In alta ordine de idei, nu pot sa nu remarc stilul "stirile Digi 3" al articolului de mai sus. Fraza "numarul 00 din garnitura ardeleana" suna ca si cand articolul e adresat doar clujenilor impatimiti care cunosc la perfectie echipa si fiecare jucator ce numar poarta, oricine altcineva care citeste e pus in incurcatura. Cine o fi nr 00? Hai sa caut in statistica. Hopa, nici nu exista nr 00 pe foaia de joc. Bravos natiune!

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!