Stiri Cupa României Masculin

U-Banca Transilvania și SCM U Craiova se duelează vineri

Paul Olar

Paul Olar
17.03.2016

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește vineri, 18 martie, un nou duel atractiv din faza a doua a Ligii Naționale. Gazdele de la U-Banca Transilvania se reîntâlnesc cu SCM U Craiova, într-o partidă ce va demara la ora 18:00.

Meciul transmis în direct la Digi Sport opune ocupantele locurilor trei, respectiv cinci, în prima urnă valorică a campionatului. Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au ajuns la un bilanț de 18 victorii și 9 eșecuri, învingând ultima dată pe CSM CSU Oradea. Prin urmare, U-BT a acumulat 45 de puncte.

De cealaltă parte, oltenii au bifat, până la ora actuală, 16 succese și 11 rezultate negative. În etapa precedentă, formația pregătită de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic a trecut de BC Mureș Târgu Mureș, cu 98-91. SCM U Craiova a înregistrat 43 de puncte, fiind la egalitate cu trupa mureșeană.

Referitor la duelul de mâine, momentul principal va fi reprezentat de întoarcerea lui Darius Hargrove ca adversar la Cluj-Napoca. Americanul s-a despărțit de U-BT la începutul anului, acest lucru stârnind nemulțumirea publicului clujean.

Hargrove s-a impus repede în garnitura doljeană și chiar a învins-o aproape de unul singur pe U într-un joc din 10 februarie. Atunci, Darius a totalizat 27 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. El se va duela direct cu Kyndall Dykes, sportiv ce iese în evidență prin medii de 16.3 puncte, 5.7 recuperări și 2.2 pase decisive.

În acest sezon competițional, U-BT și-a măsurat forțele cu SCM U Craiova în trei rânduri. Două dintre confruntări au fost adjudecate de către transilvăneni.

*Foto: Andor Marton

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Rugaminte
    Daca nu e prea mare deranj, as vrea sa se revina la bunul obicei din trecut cind din timp aparea un articol cu meciurile din etapa care urmeaza, orele de incepere respectiv daca se transmite sau nu la TV. Maine incepe etapa si nu aflam de niciunde ca meciul de mai sus se transmite pe DigiSport 4 de la 18:00. Sambata pentru cine nu stie, joaca BC Mures - Steaua (DigiSport 4 de la 19:30).

    Sa nu mi-o luati in nume de rau, apreciez mult activitatea voastra si stiu ca absoarbe mult din timpul vosstru personal. Fara remunerare de la un punct totul devine mult, mult mai greu (stiu din experienta, activitate tot legata de baschet). Totusi as renunta la articole despre meciuri in favoarea unui rezumat al etapei. Si asa articolele nu cred ca le citeste nimeni, sunt doar suport pentru schimburi de idei "constructive".

    Multumesc!

    cu 8 ani în urmă (17.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      ^^
      Am uitat sa precizez: Haide U!

      cu 8 ani în urmă (17.03.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    corectare
    cine a scris articolul este lipsit total de profesionalism,pt ca se vor infrunta ocupantele locurilor 3 si 5.HAI CRAIOVA!!!

    cu 8 ani în urmă (17.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!