Stiri Cupa României Masculin

U-BT Cluj – CSU Sibiu, capul de afiș al sferturilor de finală ale Cupei României

U-BT Cluj – CSU Sibiu, capul de afiș al sferturilor de finală ale Cupei României

CSU Sibiu va avea o misiune dificilă în a-și păstra trofeul în Cupa României. Trupa lui Dan Fleșeriu va juca în sferturile de finală ale Cupei contra marii rivale U-BT Cluj, formație neînvinsă în acest sezon în competiția internă!

Cel puțin așa s-a decis luni, 9 decembrie, după tragerea la sorți efectuată de Federația Română de Baschet. În faza sferturilor de finală au intrat echipele care au terminat în top 4 LNBM sezonul trecut (Oradea, Sibiu, U-BT și Craiova), alături de echipele care au obținut calificarea din turul 2 (Pitești, Timișoara, Steaua și Dinamo Știința).

Interesant este însă că nu am avut niciun cap de serie la aceste trageri, astfel încât vom avea parte de un „derby al Ardealului” încă din faza sferturilor de finală ale Cupei.

Tabloul complet al sferturilor este următorul:

U-BT Cluj – CSU Sibiu
SCM Timișoara – BCM U Pitești
Steaua – Dinamo Știința
SCM U Craiova – CSM CSU Oradea

Partidele se joacă în sistem tur retur. Meciul tur are loc pe 28 decembrie, în timp ce returul se joacă pe 8 ianuarie.

*foto: Dragoș Dumitru

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Si uite asa, fara sa se tina cont de niste capi de serie, vor ajunge in Final Four cel putin 2 echipe mai slab cotate si cu cu ceva noroc se pot prinde culoare bune pana in finala (ex. oricare va ajunge sa joace cu Steaua/Dinamo)

    Sibiul incepe sa isi revina dar (spun dupa ce am vazut meciul lor cu Steaua) mai au de lucru. Sper sa profitam de asta. Ingrijorator va fi daca vor reveni la multele puncte din aruncarile de 3 cu procentaje bune.
    Timisoara-Pitesti, sansa Pitestiului sa mai salveze din sezon. Personal cred ca au lot de play off si vor ajunge acolo chiar daca nu vor prinde 1-6, insa au nevoie de un parcurs bun in cupa pentru a preintampina taieri de buget si plecari de jucatori (sunt speculatiile mele personale).
    Steaua-Dinamo va fi echilibrat prin prisma orgoliilor si prin faptul ca Steaua l-a pierdut (cel putin) pe Mandache. Daca Dinamo va juca asa cum a jucat cu Clujul pana acum cred ca au sanse sa castige seria.
    La Craiova-Oradea, prin prisma ultimelor jocuri, Oradea merge mai departe

    cu 4 ani în urmă (09.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!