Stiri Cupa României Masculin

U BT Cluj-Napoca caută să rămână în fruntea Grupei G din Basketball Champions League

U BT Cluj-Napoca caută să rămână în fruntea Grupei G din Basketball Champions League

U BT Cluj-Napoca întâlnește pe teren propriu pe Hapoel Holon în etapa a 4-a din Grupa G a Basketball Champions League. Partida este programată miercuri, 17 noiembrie, de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct la Look Sport.

Clujenii caută să se revanșeze în fața singurei echipe care a învins-o în actuala ediție din Basketball Champions League. În Israel, Hapoel Holon s-a impus cu scorul de 78-68, după ce U BT a avut un sfert patru de coșmar. Înfrângerea din partida tur israelienii a fost singurul pas greșit făcut de Mihai Silvășan în acest sezon competițional, în toate competițiile.

În campionatul intern, U BT Cluj-Napoca își continuă parcursul perfect. În ultimul meci disputat în Liga Națională de Baschet Masculin, clujenii au trecut cu scorul de 92-80 contra rivalilor de la BC CSU Sibiu. Bircevic cu 21 de puncte și Richard cu 15 puncte și 10 pase decisive au fost principalii remarcați din trupa „alb-negrilor”.

Hapoel Holon vine în România după două rezultate contradictorii în campionatul intern. Pe 8 noiembrie echipa antrenată de Maurizio Buscaglia a învins pe teren propriu pe Maccabi Tel Aviv, echipă angrenată în Euroligă, cu scorul de 88-82. Cinci zile mai târziu, Hapoel Holon a cedat pe terenul lui Hapoel Tel Aviv, echipă din subsolul clasamentului din Israel.

Înaintea confruntării de miercuri, U BT Cluj-Napoca ocupă prima poziție în Grupa G cu 2 victorii și o înfrângere și 5 puncte. Hapoel Holon este neînvinsă dar are un meci mai puțin disputat, cel cu turcii de la Darussafaka.

Partida dintre U BT Cluj-Napoca și Hapoel Holon va fi arbitrată de o brigadă formată din Yohan Rosso (Franța), Luis Castillo Larroca (Spania), respectiv Vladimir Jevtović (Serbia).

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!