Stiri Cupa României Masculin

U BT Cluj-Napoca se reunește pe 2 august

U BT Cluj-Napoca se reunește pe 2 august

U BT Cluj-Napoca a anunțat reunirea lotului de jucători pentru sezonul 2021/2022 pe data de 2 august anul curent. Primul antrenament este programat la BT Arena de la ora 11:30.

La reunire nu vor fi prezenți Patrick Richard și Ștefan Grasu, care se pregătesc alături de naționala României de seniori în vedea campaniei de calificare la campionatul mondial. Juniorii David Lăpuște, Alexandru Pașca și Luca Colceag vor participa la FIBA U18 European Challenger.

Numele noi pentru U BT Cluj-Napoca la reunire sunt pe Giordan Watson, Brandon Brown, Stefan Bircevic și Dustim Hogue. De asemenea, Milorad Perovic a fost numit în funcția de antrenor secund la echipa, după ce a lucrat la echipele de juniori în sezoanele precedente.

U BT Cluj-Napoca debutează în noul sezon la în preliminariile din Basketball Champions League, în luna septrmbrie. Primul adversar pentru clujeni este Salon Vilpas, campioana Finlandei.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Lotul
    Se pare ca s-a încheiat campania de transferuri la UBT... Mâine avem reunirea lotului... interesant este faptul că la poziția 2 te vei baza doar pe Guzman si Kuti

    cu 2 ani în urmă (01.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Richard e principala opțiune la poziția 2 pe moment, iar Kuti s-a reaccidentat.
      Plus că al șaselea străin poate apărea și mai târziu, nu e musai să fie de la reunire.

      cu 2 ani în urmă (01.08.2021)
    • Ricardo:

      Richard!
      Dacă Richard este principala obtiune la poziția 2 atunci Guzman este principala noțiune de poziția 3... vom vedea ... oricum au lot puternic!

      cu 2 ani în urmă (01.08.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Eu tot nu am aflat inca ce s-a intamplat cu Eduards. Nici nu am vazut vreun anunt oficial al Clujului cu privire la plecare/ramanere, nici vreun anunt din alta parte ca noua achizitie.

    Reunirea lotului fara vreun anunt oficial privind faptul ca asta este sau ca se mai asteapta pe cineva lasa loc la oricare dintre variante.
    Deci nu ne ramane decat sa asteptam si anuntul privind abonamentele pentru noul sezon.

    cu 2 ani în urmă (02.08.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      da da
      eu deja sunt in negocieri fierbinti cu Digi.

      cu 2 ani în urmă (02.08.2021)
    Raspunde
  • Benjamin :

    @pipzn
    Asa vad si eu situatia. Lipsa unui anunt in ceea ce il priveste pe Edwards lasa de gandit. Pe langa asta, in comunicatul de pe site cu privire la reunirea lotului se lasa de inteles ca se mai doreste ceva miscare. Sper sincer sa aducem ceva nou, mai bun ca Edwards.
    Sa ne bazam doar pe guzman, kuti si richard pt pozitiille 2-3 mi se pare destul de ciudat in conditiile in care pe Kuti e mai tot timpul cu semnul intrebarii in ceea ce priveste sanatatea, iar watson sau brown is categoric de pozitia 1 si nu cred ca o sa joce vreodata simultan pe teren.

    cu 2 ani în urmă (02.08.2021)
    • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS:

      Pozitia 3
      Mai e si Luca Colceag la 3 :D

      cu 2 ani în urmă (02.08.2021)
    • Benjamin:

      ..
      da, l-am omis, dar chiar si asa nu mi se pare ca stam tare bine pt acele pozitii.

      cu 2 ani în urmă (02.08.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    Din
    declaratia d-nului Silvasan dupa reunirea lotului (vedeti site-ul ofical a lui "U") reiese ca lotul nu este definivat, mai trebuie adus un jucator.

    Oare ce mai face Dykes?

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Da, asta reiese, dar sper ca acel jucator sa fie strain si sa fie bun. Astea-s pretentii din perioada de transferuri :D

      Dykes din cate stiu eu are contract in Polonia unde a si inceput pregatirea.

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii