Stiri Cupa României Masculin

Umana Reyer Venezia, victorie importantă înaintea duelului cu U-Banca Transilvania

Umana Reyer Venezia, victorie importantă înaintea duelului cu U-Banca Transilvania

Duminică, 23 octombrie, Umana Reyer Venezia a primit vizita Olimpiei Milano, campioana en-titre a Italiei și formație ce evoluează în Euroligă. Viitoarea adversară a lui U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 77 la 69, obținând al treilea succes intern și urcând pe poziția a treia în Lega A.

Umana Reyer Venezia nu a evoluat prea bine, până acum, pe plan internațional, dar s-a revanșat în campionatul italian. Elevii lui Walter De Raffaele au profitat de faptul că Olimpia Milano a mai disputat în cursul săptămânii trecute încă două meciuri în Euroligă (80-75 vs. Partizan Belgrad, 83-81 vs. Bayern Munchen), ambele în deplasare, și au obținut un succes important.

Oaspeții au început mai bine și și-au adjudecat actul inaugural cu scorul de 21 la 16. Însă următoarele trei sferturi au fost câștigate de gazde cu următoarele scoruri: 21-15, 23-18, 17-15.

Umana Reyer Venezia a avut cinci jucători în double-figures: Jayson Granger (18 puncte), Jeff Brooks (13 puncte, 10 recuperări), Marco Spissu (13 puncte), Allerik Freeman (11 puncte) și Mitchell Watt (10 puncte).

De partea cealaltă s-au remarcat Brandon Davies (13 puncte), Billy Baron (11 puncte) și Stefano Tonut (10 puncte).

Umana Reyer Venezia a câștigat cu 77 la 69 și abordează cu un moral ridicat încleștarea cu U-BT Cluj-Napoca de marți, 25 octombrie.

*foto: www.reyer.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!