Stiri Cupa României Masculin

Un caz de coronavirus depistat şi la CSM CSU Oradea

Un caz de coronavirus depistat şi la CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunţat printr-un comunicat oficial rezultatul testelor RT PCR efectuate înainte de startul Cupei României, care a fost în cele din urmă amânat.

Astfel, potrivit site-ului oficial al formaţiei bihorene, a fost depistat un caz pozitiv de covid-19 la unul dintre jucători.

„Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a efectuat testul COVID-19 în cursul zilei de joi (15.10), premergător participării la turneul de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. În cursul dimineții de vineri au parvenit rezultatele testului efectuat. Pe această csale informăm faptul că un membru al personalului sportiv de la CSM CSU Oradea a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Este vorba despre un jucător al echipei. Invocând protecția datelor personale nu vom dezvălui numele persoanei, însă putem să menționăm că aceasta prezintă simptome ușoare în acest moment. Echipa de baschet se supune instrucțiunilor DSP. Activitatea de pregătire a echipei a fost suspendată pentru o perioadă”, se arată în comunicatul CSM CSU Oradea.

Reamintim faptul că turneele din Cupa României care trebuiau să reprezinte startul sezonului 2020/2021 au fost amânate din pricina numeroaselor cazuri de covid-19 depistate în sânul echipelor.

*foto: Roby Boros / facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!