Stiri Cupa României Masculin

Un nou caz COVID-19 la CSM Târgu Jiu

Un nou caz COVID-19 la CSM Târgu Jiu

În urma testelor efectuate pentru personalul sportiv al lui CSM Târgu Jiu în vederea participării la turneul de Cupa României la baschet masculin, a reieșit faptul că un jucător străin este infectat cu COVID-19.

Deși se confruntă cu mari probleme de efectiv din cauza faptului că doi sportivi care s-au aflat în carantină nu s-au vindecat încă, antrenorul gorjenilor, Claudiu Alionescu, a declarat pentru RadioAccent.ro faptul că participarea la Cupa României nu este momentan pusă în pericol. 

Avem în continuare doi jucători cu rezultat pozitiv dintre cei 3 care au fost depistați la prima testare și încă un jucător nou. Din informațiile pe care le avem până în momentul de față, cei doi jucători nu mai reprezintă o amenințare, nu mai sunt considerați contagioși, deci practic avem doar un singur jucător infectat cu Covid. În acest condiții, eu cred că se va desfășura turneul de la Sibiu și vom primi aviz favorabil pentru a participa la această competiție. 

CSM Târgu Jiu face parte din Grupa C, grupă gazduită de Sala Transilvania din Sibiu, alături de echipa gazdă, CSO Voluntari și SCM Timișoara. Prima partidă a gorjenilor este programată pe data de 10 noiembrie, chiar în compania gazdelor de la CSU Sibiu. 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!