Stiri Cupa României Masculin

Un panou publicitar cu Simona Halep s-a prăbușit peste mai multe mașini în timpul finalei Cupei României. Foto

Un panou publicitar cu Simona Halep s-a prăbușit peste mai multe mașini în timpul finalei Cupei României. Foto

Finala Cupei României dintre U-BT Cluj și CSM CSU Oradea a avut parte de o atmosferă incendiară făcută de cei 3.000 de suporteri prezenți la meci. Cu toate acestea, o parte dintre ei s-ar putea să nu aibă parte de un drum fericit până acasă, indiferent dacă echipa lor favorită a câștigat.

Potrivit Fanatik.ro, în timpul finalei Cupei României vântul puternic a doborât un panou publicitar cu Simona Halep peste mașinile parcate din fața Sălii Horia Demian. Cel puțin cinci mașini au fost lovite de acest panou, printre care și un microbuz care a fost ridicat cu roțile în sus.

Din fericire, din primele informații, nimeni nu ar fi fost rănit.

Reamintim că U-BT Cluj s-a impus pentru a patra oară în ultimii cinci ani în finala Cupei României, cu scorul de 68-61.

*foto: fanatik.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    furtuna mătură ciulinii
    Vinovatul real de căderea panoului cu reclama BT a fost galeria lui U, care a creat o furtună în HD, a purtat echipa locală spre victorie, a scos mingea din coș la faza lui Richard-Tarolis și a oprit echipa orădeană din strădania ei. A fost ceva ca și în știrea cu avioanelel care duse de furtună au ajuns cu o oră mai devreme de la NY la Londra, în vreme ce avioanele pe ruta inversă au întârziat doua-trei ore! Leii amână baia în Someș pentru luna iunie... Succes bancomantelor în competiția europeană, aveți ațele, aveți tot cevă trebuie!

    cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      aici erai?
      pai atele le-ati dus voi in Oradea sa crosetati cu ele un pulover pt Ciulin. Asa e cand neputinta isi spune cuvantul, cauti motive de ce nu castigi, iar azi a fost Ciulin. Daca arbitrajul era mai ok, cine era urmatorul? Achim, jucatorii sau Sere?

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      curaj
      Nu pot decât să admir curajul lui Achim de a juca repriza a doua cu doi români aproape în permanență pe teren. Lăsând gluma la o parte, această decizie a fost mai benefică pentru „U” decât pentru Oradea. Statisticile celor doi arată acest lucru. Referirea lui „Utah Jazz” la galerie o iau ca pe un compliment. Mulțumesc și pentru urările de succes în Europa. Referitor la bancomate, ieri „leii” au părut cam devalorizați.

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      :)))
      Nu, ovidiu, placa cu antrenorul, jucatorii, staff-ul e scuza voastra favorita atunci cand pierdeti.

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!