Stiri Cupa României Masculin

Oficial. CSU Sibiu va găzdui în cele din urmă grupa C

Oficial. CSU Sibiu va găzdui în cele din urmă grupa C

Prima etapă din Cupa României la baschet masculin urmează să se joace în perioada 8-13 noiembrie, în trei grupe, în sistem de “bule” sanitare.

 

UPDATE. Federaţia Română de Baschet a anunţat printr-o postare pe contul oficial de facebook care sunt oraşele care vor găzdui cele trei turnee, confirmând ultimele informaţii primite de baschet.ro.: 

 

Turneele din prima faza a intrecerii masculine a Cupei Romaniei au fost reprogramate, orasele-gazda ramanand aceleasi,...

Posted by Federatia Romana de Baschet on Tuesday, October 27, 2020

ŞTIRE INIŢIALĂ

Potrivit informaţiilor baschet.ro, Clujul a fost aproape de a primi găzduirea grupei A, din care mai făceau parte Dinamo Ştiinţa Bucureşti, BCM U Piteşti şi Phoenix Galaţi. Asta după ce CSU Sibiu a anunţat că nu va mai găzdui nicio grupă după situaţia iscată în urma Memorialului Elemer Tordai.

Surpriză însă. Din ultimele informaţii, se pare că CSU Sibiu a decis să organizeze una dintre “bulele” Cupei. Astfel, Grupa C revine din Bucureşti pe malul Cibinului, acolo unde galben-albaştrii vor primi replica celor de la SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Târgu Jiu.

În schimb, Grupa A se întoarce în Capitală, la Arena de Baschet, după ce din informaţiile noastre a existat o intenţie serioasă ca partidele să se joace la Cluj-Napoca.

Singurul lucru de care suntem 100% siguri este că Oradea va organiza în continuare Grupa B, unde va primi replica a patru echipe: CSA Steaua, SCM Craiova, ABC Athletic Constanţa şi CSM VKSC Miercurea Ciuc.

Revenim cu detalii când vom avea şi o reacţie oficială din partea clubului sau a FRB.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!