Stiri Cupa României Masculin

Uros Velickovic: "Vreau să trec peste acestă ultimă perioadă şi să îmi văd mai departe de carieră"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.12.2012

Poreclit "Mister Cup", Uros Velickovic rămâne un jucător unic în România. E singurul baschetbalist care a reuşit să cucerească trei Cupe ale României în trei ani consecutivi cu trei echipe diferite. BCM Elba în 2010, Gaz Metan Mediaş în 2011 şi BCM U Piteşti în 2012 sunt formaţiile şi anii în care "Urke" a ridicat trofeul deasupra capului.

În vara acestui an a ales să semneze cu CSU Sibiu, acolo unde s-a reîntâlnit cu fostul său antrenor, Dragan Petricevic, dar şi cu Nenad Markovic, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Fanii sibieni se gândeau chiar că trupa din Ardeal are şansa unui trofeu pentru că îl are în echipă pe talismanul acestei competiţii.

Lucrurile nu au mers însă aşa cum se aşteptau cu toţii. Uros Velickovic a părăsit echipa din Sibiu imediat după ce a făcut-o Dragan Petricevic şi odată cu el a plecat şi Nenad Markovic. Pentru că nu s-au discutat prea multe pe seama acestei despărţiri, TotalBaschet a luat legatura cu Uros şi a încercat să afle, în exclusivitate, motivele rupturii.

Jucătorul sârb nu a dorit să dezvăluie prea multe şi a declarat doar că vrea să uite cât mai repede cele întâmplate.

Uros, ce s-a întâmplat la Sibiu? A fost decizia ta să pleci sau a clubului?

Nu vreau să comentez nimic legat de Sibiu. Vreau să trec cât mai repede peste acestă ultimă perioadă şi să îmi văd mai departe de carieră. Ţin să le urez urez foştilor mei colegi mult succes în campionat!

Ce vei face în perioada următoare? Ai primit oferte?

Am ajuns de curând în oraşul meu natal. Eu sunt 100% pregătit să joc. Momentan mă antrenez cu foştii mei colegi de la KK Jagodina pentru că vreau să fiu în continuare în cea mai bună formă.

Ce le transmiţi fanilor din Sibiu?

Vreau să le mulţumesc tuturor pentru că ne-au acordat toată susţinerea lor.

Nenad Markovic, prietenul tău foarte bun a plecat şi el. Ce face acum?

Noi sunt din acelaşi oraş. El se antrenează deja cu cei de la Jagodina şi aşteaptă oferte. Sper ca totul să fie bine.

Uros Velickovic a evoluat în 9 partide pentru CSU Sibiu. El a avut medii de 9.9 puncte, 2.4 recuperări, 2.3 pase decisive şi o medie de 22 de minute jucate.

foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!