Stiri Cupa României Masculin

Va reuși CSU Sibiu să întoarcă rezultatul?

Iulian Floca

Iulian Floca
03.01.2013

Cupa României

sferturi, manşa retur

a ieşit dintr-o grupă cu Timba,

Farul şi Craiova

 

vineri, ora 18:00

calificată direct în

sferturi

 

Vineri, 4 ianuarie 2013, începând cu ora 18:00, în Sala Transilvania din Sibiu va debuta partida de baschet dintre CSU Atlassib Sibiu și Baschet Club Timișoara. Partida face parte din manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei României și pornește cu un avantaj minim de doar două puncte în favoarea timișorenilor.

BC Timișoara a câștigat meciul din prima manșă cu scorul de 84-82, după un meci care la fel de simplu se putea încheia fie cu un avantaj mult mai mare în favoarea timișorenilor, fie cu o victorie adjudecată de sibieni.

Echipele au dispus de doar cinci zile de pregătire între cele două partide, plus că pe timișoreni îi așteaptă și o deplasare obositoare până șa Sibiu.

Această partidă va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laurențiu Grigoraș și Vlad Potra alăturânduli-se Mircea Martiș ca observator.

De notat este faptul că în ultimele cinci întâlniri oficiale dintre aceste două echipe, BC Timișoara si-a adjudecat de fiecare dată victoria, ultima reușită a lui CSU Sibiu consemnându-se în Noiembrie 2010.

Fanii sibieni sunt așteptați în număr mare la acest meci, atât datorită faptului că este o perioadă a concediilor și a vacanței, dar și datorită importanței acestei partide. Dacă CSU Sibiu va reuși să întoarcă rezultatul și să avanseze în următoarea fază a competiției, lupta pentru un trofeu va fi mai motivantă și mai antrenantă pentru elevii lui Perisic.

Rămâne de văzut dacă timișorenii vor ține cu dinții de rezultatul din tur sau dacă jucătorii lui CSU Sibiu vor demonstra că echipa lor încă care un cuvânt greu de spus în baschetul românesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!