Stiri Cupa României Masculin

Vaidotas Peciukas, cel mai eficient jucător al mureșenilor la Sibiu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
22.09.2013

Vaidotas Peciukas a fost unul dintre cel mai eficienți componenți ai lotului mureșean și în sezonul trecut, și se pare că își continuă prestația bună.

La partida de la Sibiu, contând pentru primul tur al Cupei României, lituanianul a jucat 40 de minute și a marcat 20 de puncte (3x3), a avut 5 recuperări și 4 pase decisive. Cu procentajele de 57% (4 din 7) de la două puncte, 50% (3 din 6) de la trei puncte și 75% (3 din 4) de la libere, Peciukas a terminat partida cu o eficiență de 20.

Sezonul trecut, mediile lui au fost de 15,5 la eficiență, 15 de puncte și 45,3% la aruncările de 3 puncte, fiind principalul marcator al echipei sale, și unul dintre cel mai buni aruncători de la distanță ai campionatului.

Contribuția lituanianului nu fost însă de ajuns pentru o victorie: BC Mureș a fost învinsă de CSU Sibiu, cu scorul 84-78.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!