Stiri Cupa României Masculin

Vasile Odagiu rămâne jucătorul Lagunei București

Vasile Odagiu rămâne jucătorul Lagunei București

Laguna București a anunțat continuarea colaborării cu pivotul Vasile Odagiu. Acesta are trei sezoane la activ în Liga Națională de Baschet Masculin, iar ultimul l-a petrecut în uniforma echipei din Capitală.

În vârstă de 27 de ani, Odagiu este un pivot care măsoară 2.13 metri. Pivotul originar din Republica Moldova a mai jucat în țara noastră pentru Rapid București, Dinamo București și Știința București. El are în CV prezențe și pentru VEF Riga, Get Better Academy (Cehia), MidAmerica Nazarene și College of Florida.

În sezonul 2022/2023, în care Laguna a reușit salvarea de la retrogradare, Odagiu a jucat 32 de partide în LNBM și a avut medii statistice de 3.6 puncte și 3.1 recuperări, în aproape 17 minute petrecute pe parchet.

Laguna București a transferat până în acest moment patru jucători străini, pe Trevor John, Stefan Mitrovic, Sandro Atunovic și Thomas Smallwood. Gruparea bucureșteană mai are componență patru jucători din propria pepinieră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!