Stiri Cupa României Masculin

Victorie lejeră pentru U-BT Cluj-Napoca în fața lui CSM Focșani

Victorie lejeră pentru U-BT Cluj-Napoca în fața lui CSM Focșani

U-Banca Transilvania a câștigat meciul cu CSM Focșani din BTarena, scor 92-74 (24-17, 21-15, 26-18, 21-24). Partida din această seară a contat pentru turneul 10 din Liga Națională de baschet masculin.

Echipele de start

Cluj: Wright, Edwards, Guzman, Grasu, Stipanovic
Focșani: Petrișor, Taylor, Sampson, Pesic, Antonescu

Oaspeții din Focșani au condus pe tabelă în primele minute, scor 2-7, iar Zganec și-a adus echipa în avantaj, 9-7. Cele două combatante au alternat la conducere până spre finalul primului sfert, când U-BT s-a distanțat la 7 lungimi.

Coșul lui Krivokapic a adus egalarea pentru CSM Focșani, 24-24, dar gazdele au început să-și impună jocul și astfel și-au creat un avantaj de 13 puncte pe tabelă la pauză, scor 45-32. Până la finalul sfertului trei, ecartul a devenit și mai mare. Astfel, 21 de puncte despărțeau cele două echipe înaintea ultimului act, scor 71-50.

Patrick Richard a marcat două coșuri consecutive de la mare distanță în debutul sfertului patru, 77-50. Focșaniul a răspuns prin două reușite din apropiere semnate de Krivokapic, 77-54. Oaspeții au marcat mai multe puncte decât adversarii în ultimele zece minute, însă câștigătoarea era hotărâtă deja. Astfel, U-BT s-a relaxat puțin, fapt ce a contribuit la o defensivă mai puțin atentă.

Principalii marcatori

U-BT: Richard 21 de puncte, Stipanovic 17 puncte, Guzman 13 puncte, Wright 12 puncte, Edwards 11 puncte

Focșani: Sampson 14 puncte, Pesic 10 puncte, Krivokapic 10 puncte

*Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!