Stiri Cupa României Masculin

Victorie pentru Steaua în meciul cu Dinamo, scor 76-60

Eduard Popa

Eduard Popa
08.11.2015

Steaua CSM Eximbank București a câștigat în deplasare derby-ul tradițional cu Dinamo, cu scorul de 76-60. 

Steliștii au câștigat toate cele patru sferturi ale partidei (20-18, 18-16, 18-9, 20-17) și a reușit să se desprindă decisiv în sfertul trei, după mai multe coșuri de 3 puncte ale lui Marinovic și Ikovlev. 

Elevii lui Șapera ajung astfel la 4 victorii și o înfrângere, iar Dinamo a înregistrat a treia înfrângere în 7 partide.

Vom reveni cu o cronică detaliată. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    canguru
    Indiscutabil ca Steaua e o echipa solida,pretendenta justificata la titlu,dar a castigat la relanti,nu a dat deloc semne ca s-ar intrebuinta serios pentru victorie.Fiindca asa cum spuneam,cand Mimamo are sub 40% de la 3p,nu conteaza in joc,sunt mult prea limitati.Iar daca l-am scoate si pe Marinov din ecuatie(foarte bun bulgarul,poate evolua fara probleme intr-o liga mai puternica decat a noastra)ar fi aproape jenanti.A avut chiar si comentatorul o replica in acest sens,ceva de genul ca in ofensiva Mimamo chiar se chinuie sa miste ceva atunci cand n-o ajuta aruncarile de afara,chiar ceva mai aspra a fost remarca.Altminteri ma gandeam pur si simplu cu groaza ca-n vreo 2 ani,cand se vor fi retras Burlacu,Popescu,Mita Paul,Jucan,Szijarto,probabil Adi Tudor si va continua regula cu jucatorul roman pe teren,o sa vedem lemne ca Orbeanu si Santa platite cu 5-6000 de euroi lunar si nimeni in drum ca d-alde Aktas,Telinoiu,Cioacata,Balmus,Gavrila cu cate 3000...sinistru!



    cu 8 ani în urmă (08.11.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Re
      Sper ca, in urma discuțiilor noastre pe subiect, nu ai tras concluzia ca agreez stilul sau rezonez. Doar am încercat sa gasesc niste argumente logice in ceea ce privește componența lotului.
      In ceea ce privește meciul, nu sunt multe de spus, cum am vorbit, cuțit cu două tăișuri, mult peste Steaua si pe masura ce înaintam in sezon se va vedea acest lucru si in întâlnirile cu alte echipe.
      Altceva vreau sa remarc, chiar m-am frecat la ochi, credeam ca nu vad bine, a jucat Levente baschet :)

      cu 8 ani în urmă (08.11.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!