Stiri Cupa României Masculin

Virgil Căruțașu: “Sunt sigur că nu va fi un meci ușor”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.09.2015

Carutasu

După victoria înregistrată pe teren propriu, cu scorul de 80-68, baschetbaliștii de la Dinamo se pregătesc de manșa retur a primei faze din Cupa României. Sâmbătă (26.09), băieții antrenați de Ako Todorov vor da piept, în deplasare, cu BCM U Pitești.

Despre primul meci, dar și despre manșa retur, am stat de vorbă cu Virgil Căruțașu, directorul sportiv al formației dinamoviste.

Eu cred că cele două echipe se cunosc destul de bine, avand în vedere cele trei meciuri disputate în presezon. Mă bucur mult că am câștigat partida tur. Suntem o echipă nou-promovată, care trebuie să muncească foarte mult pentru a ajunge sus, în top. Diferența jocului de la București a fost făcută de apărarea nostră. Am reușit să îl oprim pe Ross (n.r. Ronald Ross), cel mai bun marcator al Piteștiului din sezonul trecut. Cred că un aspect important a fost procentajul foarte bun de la linia de 3 puncte, 50%.

Mergem la Pitești să câștigăm, deși sunt sigur că nu va fi un meci ușor. Mai avem mult de lucru la omogenizarea echipei. Marko Sutalo a venit recent de la Campionatul European și într-un timp foarte scurt trebuie integrat în formație, dar sunt sunt sigur că o vom face împreună cu staff-ul tehnic și ajutorul colegilor de echipă, ne-a declarat Căruțașu.

Virgil a caracterizat formația piteșteană, ca fiind una puternică. 

Piteștiul este o echipă puternică, cu pretenții la primele locuri. Au jucători români de valoare, cu ștate vechi în prima ligă. Lotul include și jucători străini, cu cărți de vizită impresionante, care au evoluat în ligi puternice din Europa. Nu în ultimul rând, BCM U are un antrenor foarte bun, în numele lui Jovica Arsic.

Returul va începe la ora 18:00, nefiind televizat.

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!