Stiri Cupa României Masculin

Virgil Stănescu: "Nu este imposibil să întoarcem soarta dublei manşe"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2013

Fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Unul dintre cele mai interesante dueluri de sâmbătă va avea loc la Sala Constantin Jude din Timişoara, începând cu orele 18:00. BC din localitate şi Steaua CSM se luptă pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României, iar partida începe cu scorul de 9-0 în favoarea gazdelor datorită avantajului obţinut în tur

Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului din Bucureşti, Virgil Stănescu afirmă că îşi doreşte mai multă constanţă în jocul de la Timişoara.

După un prim meci în care am avut multe greșeli în apărare și am permis adversarului mult prea multe recuperări ofensive, ne așteptăm la mai multă constanță în joc la Timișoara. Sperăm ca cei doi jucători transferați în ultima perioadă, Ashton Gibbs și Bozo Djurasovic, să prindă cât mai repede sistemele de joc și rotațiile în apărare, astfel încât să putem juca cât mai fluent ceea ce ne propunem.

Preşedintele jucător al clubului Steaua a vorbit şi despre diferenţa pe care o au de recuperat pentru a izbuti calificarea, calificând-o drept una ce poate fi întoarsă.

Este o diferență importantă de puncte pe care trebuie să o recuperăm, însă va conta mult cum abordăm începutul meciului. Nu este nicidecum imposibil să întoarcem soarta acestei duble manșe, însă suntem conștienți că Timișoara este o echipă bine pusă la punct tactic. Atât timp cât noi vom putea gestiona jocul nostru, eu zic că ne vom putea atinge obiectivul.

În tur Stănescu a fost al doilea marcator al echipei sale, înregistrând 18 puncte, 4 recuperări, 2 mingi câştigate, 4 pierdute, fiind faultat de 7 ori, pentru un indice de 12 unităţi la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!