Stiri Cupa României Masculin

Virgil Stănescu: “Pe finalul meciului tur am mai salvat situaţia şi privim cu încredere spre retur.”

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
29.09.2014

Chiar dacă au pierdut primul meci din optimile Cupei României,scor 68-64,în compania lui BC Mureş,steliştii sunt optimişti in vederea returului.În ultimele 5 minute au primit doar 4 puncte şi au reusit sa marcheze 14. Președintele lui Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu se bazează și pe aportul suporterilor în partida retur cu BC Mureș. Oficialul militarilor speră ca echipa sa să-și revină până marți și să întoarcă soarta calificării:

“Meciul cu BC Mureș a fost ca în filmul Space Jam. Parcă nişte monştri din  spaţiu  ne-au furat toate puterile şi nu mai ştiam sa jucăm baschet. Pe final am mai salvat situaţia şi privim cu încredere spre retur. Sperăm să ne recuperăm puterile până marţi şi îi aşteptăm pe fani alături de noi sa ne susţină pentru a obţine împreună calificarea”,a spus Virgil Stănescu,preşedintele echipei, pe pagina de facebook.

Returul va avea loc marti ,30 septembrie,la Arena Mihai Viteazul din capitală,începând cu ora 19:00.Intrarea este liberă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!