Stiri Cupa României Masculin

Vitaly Stepanovski: „A fost o înfrângere grea pentru noi, deoarece a venit în ultimele secunde

Vitaly Stepanovski: „A fost o înfrângere grea pentru noi, deoarece a venit în ultimele secunde

SCM U Craiova a cedat la o posesie meciul decisiv cu FC Argeș Pitești din prima rundă de playoff a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2021/2022. Oltenii au cedat pe teren străin cu scorul de 75-73 și încheie astfel sezonul.

Antrenorul craiovenilor, Vitaly Stepanovski a vorbit despre acest eșec și chiar i-a felicitat pe învingători:

„În primul rând, felicitări pentru Pitești și mult noroc în semifinale. A fost o înfrângere grea pentru noi, deoarece a venit în ultimele secunde și am avut șansa de a merge în semifinale. Nu mai putem schimba asta. Pitești este o echipă bună, cu un antrenor bun și un lot la fel.”

Tehnciaicnul ucrainean a descris la ce s-a gândit pentru ultima fază a meciului, care putea schimba soarta jocului din Trivale:

„Mai erau doar 2.9 secunde și am crezut că vor schimba totul în defensivă. L-am introdus pe Bogdan sub panou în caz ei schimbă și rămâne cu un jucător mai mic. Aceasta a fost prima idee, iar dacă nu vor schimba trebia să-i păsam celui mai bun marcator al nostru și al campionatului pentru a crea o aruncare. El are această calitate de a marca din situații deficile de 1 la 1. Nu au schimbat, el a ratat. Acesta este baschetul.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!