Stiri Cupa României Masculin

Vitaly Stepanovski: „CSM Oradea practică un baschet modern”

Vitaly Stepanovski: „CSM Oradea practică un baschet modern”

SCM Universitatea Craiova primește vizita lui CSM CSU Oradea în etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul urmând să aibă loc în Sala „Ion Constantinescu” în această seară (11.03). Polivalenta craioveană este ocupată cu un târg de nunți și acest eveniment a dus la schimbarea locației.

Înaintea partidei cu Oradea, Vitaly Stepanovski a vorbit pentru canalul de YouTube SCM Craiova TV, antrenorul „Leilor din Bănie” prefațând întâlnirea cu formația bihoreană:

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, una dintre cele mai tari din campionat. Oradea are un lot experimentat și joacă împreună de câțiva ani, precum și un antrenor care este de foarte mult timp acolo. CSM Oradea practică un baschet modern. Trebuie să fim atenți mai ales la tranziția defensivă și să încetinim atacurile lor. Din păcate nu o să jucăm în Polivalentă, ci într-o sală mai mică, dar indiferent de situație suntem acasă și trebuie să ne protejăm terenul propriu. Am evoluat deja în această sală, cu CSM Târgu Mureș și am câștigat atunci, ceea ce ne dorim și cu Oradea.”

Întrebat cât a contat victoria de la Timișoara din runda precedentă, antrenorul a spus:

„A fost un succes important, cu atât mai mult cu cât am început să jucăm fără Giordan Watson, un jucător foarte important din echipa noastră. Am demonstrat că ne putem lupta cu oricine, chiar și fără Watson. Suntem puternici ca și grup. Sigur, Giordan este principalul jucător de pe poziția 1 pentru noi și e greu să-l înlocuim. Victoria a fost importantă și am evoluat bine la Timișoara, ceea ce ne dorim și în etapele următoare.”

Stepanovski a făcut la final referire la starea lui Giordan Watson și la ce șanse sunt pentru un transfer în locul conducătorului de joc româno-american:

„Watson urmează să se opereze și o să vedem cât va lipsi. Cum am spus-o anterior, e greu să-l înlocuim. Căutăm un jucător și o să efectuăm un transfer dacă găsim o variantă bună. Acum jucătorii care au primit minute mai puține sunt obligați să joace mai mult și trebuie să fie responsabili, să ocupe golul lăsat de Giordan.”

Craiova și Oradea se întâlnesc în această seară (11.03) de la ora 19.00, în direct pe FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!