Stiri Cupa României Masculin

Vitaly Stepanovski: „Jucăm pe teren propriu și trebuie să ne amintim mereu acest lucru”

Vitaly Stepanovski: „Jucăm pe teren propriu și trebuie să ne amintim mereu acest lucru”

Astăzi, 18 ianuarie, SCM U Craiova și CSM Petrolul Ploiești se întâlnesc într-un duel care se poate dovedi a fi extrem de important pentru calculele calificării în Top 10. Meciul face parte din etapa a 16-a și va începe la ora 19:00, nefiind transmis la televizor.

Iată ce a declarat Vitaly Stepanovski, antrenorul principal al oltenilor, înaintea confruntării cu prahovenii:

„Ne apropiem de finalul primei faze a campionatului. Fiecare meci este important și fiecare punct contează. Următoarea partidă este foarte prețioasă pentru noi. Ploieștiul este o echipă bună, cu jucători experimentați și cu un antrenor care știe să controleze ritmul jocului. Trebuie să începem în apărare și să nu le dăm libertate shooterilor lor. În ofensivă, trebuie să ne folosim punctele forte și să stăm concentrați pe tot parcursul jocului. Jucăm pe teren propriu și trebuie să ne amintim mereu acest lucru și să obținem punctele puse în joc. Îi invit pe suporteri să vină să ne susțină!”, conform sportuldoljean.ro.

În acest moment, CSM Ploiești ocupă locul al treilea în conferința A, cu opt victorii și șase înfrângeri, în timp ce SCM U Craiova, cu un succes în minus, se află pe poziția a șasea.

*foto: scmcraiova.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!