Stiri Cupa României Masculin

Vizita celor de la BC Mureș deschide sezonul la Sibiu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.09.2013

Cupa României

Manșa I

sâmbătă, 21 septembrie, ora 18:00

Sala  Transilvania
Sibiu

  Fișa meciului  

Primul tur al Cupei României aduce și prima partidă dintre cele două grupări din ardeal în acest sezon. BC Mureș ar fi participat la turneul memorial Elemer Tordai de la Sibiu din presezon, dar după ce s-a aflat că se vor întâlni în primul lor meci oficial al sezonului, echipele au revenit asupra deciziei.

După performanțele din sezonul trecut și având în vedere valoarea lotului, BC Mureș pornește ca și favorită. Însă și sibienii s-au întărit în intersezon cu cei trei stranieri, Bojovic, Nelson și ex-tigrul Ceskovic, precum și cu Octavian Popa-Calotă, în timp ce la mureșeni vor absenta, probabil, Ciric și Mladenovic, iar Păltinișanu revine după accidentarea minoră suferită în presezon la memorialul Antonio Alexe de la Oradea.

Pentru a accede în următorul tur al Cupei, sibienii au nevoie de o victorie la o diferență cât mai mare, pentru că în returul de peste o săptămână  la Tîrgu Mureș gazdele vor beneficia și de susținerea publicului și există posibilitatea ca cei doi jucători sârbi să își revină până atunci.

Partida de la Sibiu începe sâmbătă de la ora 18:00 și nu va fi televizată, dar se va realiza o trasmisiune în direct pe internet pe adresa bcmures.ro/live .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!