Stiri Cupa României Masculin

Vlad Corpodean: “Întâlnim revelaţia campionatului, dar putem da o replică bună”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.03.2018

vlad corpodean bcm u pitesti csu sibiu

BCM U Piteşti va avea parte de un meci dificil pe teren propriu în compania liderului LNBM, CSU Sibiu.

Unul dintre veteranii lotului din Trivale, Vlad Corpodean, a vorbit despre meciul cu sibienii:

“Mă aștept să facem un meci cât mai bun și să îl câștigăm. Avem nevoie de victorii pentru a avansa în clasament și a avea o poziție bună înaintea play-off-ului. Va fi un joc greu. Întâlnim revelația campionatului, o echipă ce joacă un baschet frumos și eficient, dar cred că putem da o replică bună și să ne impunem.

Sper ca în TOP 6 să obținem cât mai multe victorii. Ne dorim să stabilim niște relații de joc cât mai bune pentru că avem unii jucători noi, iar alți, accidentați, care vor reveni în curând. Vrem să avem o echipă competitivă pentru play-off.

Avem niște suporteri care se mobilizează exemplar la meciurile importante, cum va fi și cel de marți. Sper să avem o atmosferă minunată creată de ei“, a spus Corpodean, pentru site-ul oficial al clubului.

BCM U Piteşti-CSU Sibiu se joacă în această seară de la 18:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Piteşti

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!