Stiri Cupa României Masculin

Vlad Moldoveanu a depășit borna celor 1000 de puncte marcate în Liga Națională

Vlad Moldoveanu a depășit borna celor 1000 de puncte marcate în Liga Națională

CSO Voluntari s-a impus duminică seara (30.01) în duelul cu CSM Târgu Jiu, scor 94-87, succes în urma căruia ilfovenii au ajuns la zece victorii consecutive în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La final, Vlad Moldoveanu a primit o distincție pentru atingerea cotei de 1000 de puncte înscrise în LNBM, experimentatul jucător reușind această performanță în 75 de partide.

În duelul cu CSM Târgu Jiu, Moldoveanu a contribuit cu 12 puncte și 5 recuperări, având 5/10 din acțiune. Atât din interiorul arcului de cerc, cât și de la distanță a terminat cu 50% procentaj.

 

Seria amintirilor frumoase continuă. 💙🤍 Vlad Moldoveanu atinge cota 1000 la puncte înscrise în LNBM - un nou prilej...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Sunday, January 30, 2022

Baschetbalistul este la al doilea sezon alături de CSO Voluntari, înregistrând în stagiunea precedentă medii de 12.2 puncte și 5.8 recuperări în LNBM. În 2021-22, Moldoveanu are 12.3 puncte, 6.3 recuperări și 2.7 pase decisive pentru ilfoveni.

Pe lângă cele 37 de meciuri în echipamentul deținătoarei Cupei României, Vlad Moldoveanu are 38 de meciuri alături de U-BT Cluj-Napoca în Liga Națională, în sezoanele 2016-17 și 2018-19.

În 75 de prezențe în LNBM, sportivul are 13.6 puncte, alături de 5.7 recuperări și 2.2 pase decisive în aproape 29 de minute petrecute pe parchet în medie.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!