Stiri Cupa României Masculin

Vlad Moldoveanu anunță încheierea colaborării cu CSO Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.06.2022

Vlad Moldoveanu anunță încheierea colaborării cu CSO Voluntari

După două sezoane, Vlad Moldoveanu o părăsește pe CSO Voluntari. Veteranul român a confirmat această veste printr-o postare pe conturile sale oficiale de social media.

În cei doi ani petrecuți la gruparea ilfoveană, Vlad a câștigat două Cupe ale României și o medalie de argint în Liga Națională. Aceasta a venit la capătul sezonului actual, după eșecul cu 3-1 în finala cu U-BT Cluj.

În ediția 2021-22 a LNBM, Moldoveanu a fost al doilea cel mai bun marcator român, cu o medie de 12.3 puncte pe meci și procentaje de 51% de la 2 puncte, 35% de la distanță și 78% de la linia de libere.

De-a lungul carierei la profesioniști, jucătorul român a mai evoluat în străinătate pentru Benetton Treviso, Le Havre, Kalev/Cramo, Turow Zgorzelec, Stelmet Zielona Gora, Bukucekmece și Ifaistos Limnou. În România, el a evoluat și pentru U-BT Cluj-Napoca. În palmares are o ligă a Poloniei (2016), o ligă a Estoniei (2014), o ligă a României (2017) și trei Cupe ale României (2017, 2021 și 2022).

Din informațiile noastre, Vlad Moldoveanu este în tratative cu două echipe din țară, dar are oferte și din străinătate.

*foto: Facebook/Vlad Moldoveanu

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Moldoveanu
    Următoarea destinație?

    cu 1 an în urmă (04.06.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Probabil
    Va merge la Cluj, a doua formație cred că i Dinamo. Mă așteptam ca U sa l ia pe Măciucă.

    cu 1 an în urmă (04.06.2022)
    • Radu Sib:

      Oare Rapid?
      Isi va face Rapid echipamde.top.4?sa anuntat buget mare si Moldoveanu..e.clar.ca...poate sa.fie un posibil echipier.Cit despre Dinamo..nu cred...ar sparge bugetul echipei.

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • Ricardo:

      Rapid
      Eu unul nu cred ca Rapid il va lua... Dinamo este una dintre echipele care stiu ca i-a făcut oferta. U BT insistă si ea pt a avea semnătura unui baschetbalisti util in meciurile din BCL!

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Daca vine la U
    sa joace gratis cel putin jumatate de an, sa fie primit. Poate n-a uitat ca a luat salariul un sezon intreg pentru 4 meciuri jucate ! Altfel cred ca la ora asta, asa cum s-a vazut si in finala, Torok ar fi de mai mare folos.
    Astept anunturi de semnatura pentru jucatori romani, peste 21 ani si daca e posibil chiar de nationala. Zvonurile pe la Cluj spun ca Grasu si Colceag pleaca posibil USA. Managementul ar trebui sa se grabeasca ca uite cei mai buni s-au dat. Si cum balta nu prea are peste...

    cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • KK Crvena Zvezda Telekom alexpopa29:

      VM
      Daca vine la cluji ar insemna clar o anumita restructurare la echipa, adica Hogue clar ar iesi din schema pt ca l-as vedea mai degraba pe Birce sa ramana. Pe sezonul viitor Cluj daca i-ar aduce pe VM, Cate , Diculescu ar rezolva problema rotatiei la romani(asta daca is doresc sa castige bcl unde e nevoie de o rotatie completa nu de 7-8 oameni)
      C- Stipe, Cate
      PF- VM, Birce, Torok (?)
      SF-Diculescu, Strain nou
      SG- richard, guzman, kuti
      PG- katic(maybe), brown,

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • Suporterrrr:

      Fabule
      Diculescu mai are contract un sezon la echipa lui, Cate probabil va continua la alta echipa din Spania avand cetatenie, lucru care il face autohton in Spania. La pozitiile de guards i as vrea pe Brown si Stew. Birce nu cred ca ramane, e prea slqb nivelul competitiei pt el. Torok mai are contract un an cu Voluntari

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    Raspunde
  • Benjamin :


    Din punctul meu de vedere nu avem vreo sansa sa il tinem pe Stewart. E tanar, a avut un sezon extrem de bun, expunere multa in BCL, o sa aiba pretentie financiara mare, si chiar daca nu o sa prinda vreo echipa de Eurocup, parerea mea e ca sigur prinde o echipa de Bcl intr-un campionat mult mai puternic.

    La Brown s-a vazut ca e cu capul la BCL. E greu cred sa-l tinem.

    cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • Benjamin:

      VM
      Cat despre VM. Nu sunt mare fan. E genul de jucator care parca are visul american in cap si in modul in care se exprima pe teren. Un pic egoist si cu pretentii la multe mingi (nu prea pare genul de baschet pe care l-am jucat sezonul asta). In Ro a jucat doar in echipe in care era in centrul atentiei. Cred ca ar fi benefic in perspectiva unei rotatii mai mari (minusul nostru in bcl sezonul asta), dar e clar ca daca il aducem e nevoie de un capitan gen Petrica/Stipe care sa-l puna un pic cu picioarele pe pamant.
      Categoric ca l-as prefera pe Cate. Ar merita insistat pe el.

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!