Stiri Cupa României Masculin

Vlad Moldoveanu, double-double în partida cu Dinamo București

Vlad Moldoveanu, double-double în partida cu Dinamo București

CSO Voluntari a obținut o victorie dramatică în fața celor de la Dinamo București, scor 84-81, pe teren propriu, după o repriză de prelungiri.

MVP-ul partidei a fost Vlad Moldoveanu. Fostul internațional român a reușit un double-double, a fost perfect de la nivelul liniei de fault (10/10) și a avut și momente inspirate în defensivă, unde a picat uneori în match-up chiar cu Keith Clanton, masivul pivot al dinamoviștilor.

Vlad a strâns 20 de puncte (ce-i drept, cu 4/12 din acțiune), 12 recuperări, 2 pase decisive și +25 la eficiență. Este al doilea double-double pentru Moldoveanu în tricoul Voluntariului în LNBM, după prestația reușită anul trecut în primul meci de playoff contra Craiovei (16 puncte, 10 recuperări).

Fostul internațional român a reușit astfel să acopere prestațiile mai puțin inspirate ale colegilor săi Terry Gotcher (1/12 din acțiune, 3 puncte, 2 pase decisive) și Eric Thompson (1/10 din acțiune, dar totuși 6/8 de la libere, pentru 8 puncte și 17 recuperări!).

Sarunas Vasiliauskas (15 puncte) și Malcolm Lee (13 puncte, 6 recuperări) au pus și ei umărul la victoria ilfovenilor, reușind mai multe pătrunderi spectaculoase spre inelul alb-roșilor.

De partea cealaltă s-au remarcat Keith Clanton, care a strâns 21 de puncte și 13 recuperări pentru Dinamo, dar și suedezul Viktor Gadeffors, cu 14 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, care a strâns +26 la eficiență. Sârbul Nenad Miljenovic a marcat și el 18 puncte, dar cu 5/19 din acțiune și cinci turnovers.

De asemenea, Sasha Son, tânărul de numai 15 ani împliniți (născut în decembrie 2005), a jucat 3:52 minute și a reușit să marcheze la debutul său în LNBM. Sasha este un produs al CS Otopeni, alături de care a câștigat mai multe trofee la nivel juvenil.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!