Stiri Cupa României Masculin

Vlad Moldoveanu este MVP-ul etapei cu numărul cinci în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
01.11.2022

Vlad Moldoveanu este MVP-ul etapei cu numărul cinci în LNBM

După ce în Cupa României a câștigat în fața campioanei en-titre U-BT Cluj, Dinamo București a reușit un nou succes mare în această stagiune. La primul meci cu Sotiris Manolopoulos pe bancă, alb-roșii au învins-o pe CSO Voluntari cu scorul de 74-70 în etapa a cincea.

Vlad Moldoveanu a profitat de conexiunea pe care o avea deja cu antrenorul care l-a pregătit și la Ifaistos Limnou și de motivația dată de confruntarea cu echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane și a reușit să își adjudece titlul de MVP al etapei prin evoluția sa.

Veteranul de 34 de ani a avut cea mai bună prestație stagională și a încheiat cu 23 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții și un capac în 34 de minute petrecute pe parchet. La finalul meciului, Vlad a avut un indice al eficienței de +26.

În jocul de duminică, Moldoveanu a transformat 7/10 aruncări din acțiune, 4/7 de la distanță, respectiv 5/6 de la linia de libere. Dinamoviștii au fost la +14 cu el pe teren într-un meci în care nu s-au putut baza pe Radu Vîrnă, Rareș Uță și Marquis Addison.

După cinci etape, Dinamo București are un bilanț de 3-2 în Liga Națională. Câinii roșii vor reveni pe teren în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, cu un meci împotriva lui SCM OHMA Timișoara în etapa a șasea.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!