Stiri Cupa României Masculin

Vlad Moldoveanu, în colaborare cu Andu Sports, lansează în 16 octombrie o colecție sport, cu ADN de baschetbalist

Baschet .ro

Baschet .ro
13.10.2020

Vlad Moldoveanu, în colaborare cu Andu Sports, lansează în 16 octombrie o colecție sport, cu ADN de baschetbalist

Anul 2020 reprezintă pentru Vlad Moldoveanu întoarcerea acasă și implicarea în mai multe proiecte ce vor ajuta la creșterea baschetului. În 16 octombrie, fanii, jucătorii și pasionații pot începe prin a descoperi primele produse Vârful Moldoveanu: echipamentele cu origini de campion ale CSO Voluntari.

Vlad va juca la CSO Voluntari.

Va juca în brandul propriu de echipament profesionist, în colaborare cu Andu Sports. Iar în viitor, își dorește ca jucătorii români să aibă mai multe oportunități și în afara terenului.

”Targetul meu personal este foarte înalt. Îmi doresc ca toată suflarea baschetbalistică să dorească să poarte hainele Vârful Moldoveanu, dar în special juniorii. Acolo unde eu cred că pot schimba ceva.” spune baschetbalistul român.

Vârful Moldoveanu este numele brandului dezvoltat de Vlad Moldoveanu împreuna cu Andu Sports. Are la bază ADN-ul sportiv al lui Vlad și un slogan pe măsură:

Origini de campion

“Noi am pornit la drum cu idea că vom face doar ținute de stradă, pentru tinerii pasionați de acest lifestyle orientat spre sport. Iar Vlad reprezintă imaginea dedicării și perseverenței, una care se combină perfect cu spiritul nostru de #maibundecatcrezi. Suntem entuziasmați de ce urmează pentru brand.” a precizat Andu Hanea, CEO Andu Sports România.

Urmărește pagina de instagram @varfulmoldoveanu pentru lansarea oficială în 16 octombrie.

”Eu consider că un astfel de proiect poate ajuta la creșterea baschetului. Și pe viitor, jucătorii români să aibă mai multe oportunități și în afara terenului.”

Vlad va fi foarte implicat în proiect. De la o linie vestimentară pentru stradă și echipamente pentru cluburi, urmărește evoluția spre o linie vestimentară pentru publicul larg.

Andu Sports a fost constant un suporter activ al sportului și al comunității sportive, de la echipe, la fani. Din 1997, la Andu Sibiu sunt produse echipamentele sportive pentru echipe de baschet, sunt oferite premii și sponsorizări, sunt dezvoltate noi parteneriate sportive.

Vârful Moldoveanu, concept al baschetbalistului Vlad Moldoveanu, este brandul care își propune să fie foarte atent la tot ce înseamnă lumea sportului.Va acționa foarte responsabil pentru susținerea sportivilor. Și va ținti spre Lună:

”Vreau neapărat să ajut viitoare generații de baschetbaliști și baschetbaliste să viseze sus și să simtă că există susținerea necesară pentru a ajunge la un nivel înalt.”

Primele imagini cu echipamentele CSO Voluntari le puteti gasi pe pagina de instagram @varfulmoldoveanu in data de 16 octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!